Za male Starovarošane 3 zlata u Makedoniji - Volim Podgoricu

Za male Starovarošane 3 zlata u Makedoniji

Brazilski džiu džicu klub Stara Varoš A-Force osvojio je tri zlatne sa tri takmičara na Ohrid Openu, koje se održao prethodnog vikenda.

U ekipnom plasmanu u konkurenciji 10 timova iz četiri zemlje – Crna Gora , Makedonija, Bugarska i Albanija – tim A-Force Montenegro (BJJK Stara Varos I BJJK Mata Leao i zajedno) osvojio je 3. mjesto među timovima.

Glavne sudije na ovom takmičenju bili su IBJJF licencirane sudije: Mladen Jokmanović, Marko Jokmanović i Srdjan Bošković.

U kategoriji dječaka do 48 kilograma zlatom se prvo okitio debitant Mitar Babić, a potom su iskusni takmičari u mladjim juniorima, Nemanja Aleksić i Isabela Pobrić, pokazali zašto su i bili favoriti na ovom šampionatu pokazavši visok nivo tehničkog znanja u svojim borbama.

Trener Marko Jokmanović je veoma zadovoljan nastupom svojih učenika koji nastavljaju da se spremaju za predstojeće izazove.

1 komentar

  1. This may be the appropriate blog for everyone who is would like to find out about this topic. You realize a whole lot its virtually tricky to argue on hand (not that I personally would want…HaHa). You definitely put a fresh spin on the topic thats been revealed for a long time. Wonderful stuff, just great!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com