Ovo je Dragoslav Miloradović, kum Luke Bojovića u kog je ispaljeno 15 metaka (FOTO) - Volim Podgoricu

Ovo je Dragoslav Miloradović, kum Luke Bojovića u kog je ispaljeno 15 metaka (FOTO)

Dragoslav Miloradović (44), muškarac koji je juče likvidiran je sa skutera u pokretu i usmrćen sa 15-ak metaka važan je dio života Luke Bojovića, o čemu svjedoči i to što je bio jedan od glavnih nosača kovčega njegovog brata Nikole.

Miloradović se sa Bojovićem družio još od 90-ih, dok je Luka tek sticao svoju reputaciju u Beogradu kao član Arkanovih “Tigrova”.

Iako je godinama uspješno izbegavao pojavljivanje na stranicama crne hronike, policija ga nikada nije izgubila iz vida, jer su vjerovali da se bavi pranjem novca za Luku.

Sumnja se da je perionica ispred koje je izgubio život zapravo bila u vlasništvu Bojovića, a na to ukazuju i informacije prema kojima je Lukina supruga svakog dana dolazila u ovaj objekat.

Dragoslav Miloradović na sahrani Nikole Bojovića, Printskrin: Youtube/Dzej Music Official

Zanimljivo je da su i nakon ubistva Bojovićeva sestra Marija i majka Anđelka ispratile policijski uviđaj i pružale utehu njegovoj ženi koja se u trenutku ubistva nalazila pored Miloradovića.

Jedini povod kada se Miloradovićevo ime spominje na stranicama crne hronike je jedna zajednička optužnica njega i Bojovića. Prema njoj, Miloradović je bio optužen za nedozvoljeno držanje i nošenje oružja. Kako se navodilo u dispozitivu akta nekadašnjeg Prvog opštinskog tužilaštva (današnje Prvno osnovno tužilaštvo), on je od 1999. do 2004. u prostorijama svoje firme „Itan“ držao pištolj i municiju za koje nije imao dozvolu. Miloradović je policiji sam rekao da je pištolj naslijedio posle očeve smrti.

Istom optužnicom na teret mu se stavljalo i falsifikovanje dokumenata. Prilikom saslušanja Miloradović je priznao da je znao da su dokumenta lažna. Najprije je tvrdio da ih je dobio od Bojovića, ali je kasnije promenio iskaz. Prvi opštinski sud u Beogradu oslobodio je dvojicu prijatelja optužbi za falsifikovanje isprava, jer nije dokazano da su ih koristili kako bi obmanuli nekoga.

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com