Preživjeće sve brodolome: Ova dva horoskopska znaka imaju neraskidivu vezu - Volim Podgoricu

Preživjeće sve brodolome: Ova dva horoskopska znaka imaju neraskidivu vezu

 

Sledeća dva znaka zodijaka se magnetski privlače i veoma lako ostvaraju dugotrajnu i strastvenu vezu.

Riječ je o Ribi i Strijelcu.

Iako je riječ o suprotnim znacima, vodenoj Ribi i vatrenom Strijelcu, istina je da se ova dva znaka “prepoznaju” i privlače već pri prvom susretu. Oni poseduju suprotne temperamente, ali oboje veruju u ljubav i vode se čistim emocijama.

Prije nego što odgovori potvrdno na udvaranje Strijelca, Riba mora da stekne određenu dozu povjerenja i da se osjeti sigurnom. Dok je ona povučena, on bez stida pokazuje svoju naklonost i želi što pre doći do konkretizacije njihovog odnosa.

Erotski život je potpun, njih dvoje ostvaraju čudesnu igru u krevetu. Kod Riba sramežljivost nestaje kada osjete prisustvo emocija kod Strijelca, te tek tada pokazuju svoju pravu maštovitost dok će Strijelac uraditi sve da u krevetu zaodovolji emotivnu Ribu.

Iako su odlični partneri, problem u vezi može nastati u slučaju da Strijelac ne može da podnese pasivnost Ribe, a ona ne uspijeva da utoli svoje emotivne potrebe. Takođe, Strijelac je poznat kao znak koji voli slobodu, te Ribina kontrola i planiranje budućnosti mogu da ga guše.

Iskren razgovor i povjerenje će im pomoći da se usklade, ali kada se konačno dogovore oko toga što su ciljevi kojima oboje streme, njihov odnos postaje neraskidiv.

Astro zabava

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com