PODGORIČANI UKRALI BICIKL I 10 EURA - Volim Podgoricu

PODGORIČANI UKRALI BICIKL I 10 EURA

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili dva krivična djela i  protiv dva lica, od kojih je jedno maloljetno, podnijeli nadležnom tužiocu krivične prijave.

Službenici CB Podgorica su 28.05. nadležnom tužiocu podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave u redovnom postupku prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, protiv N.R. (27) iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krađa na štetu B.K.

On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 27.05.2018. godine u večernjim časovimam, u ulici Đoka Miraševića otuđio parkirani električni bicikl marke „City bike“, koji nije bilo zaključan, i odvezao se u nepoznatom pravcu. Otuđeni bicikl je pronađen i vraćens vlasniku.

Službenici podgorčke policije su, juče, 29.05.2019. godine, nadležnom tužiocu za maloljetnike podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv maloljetnog B.H. (16) iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa, na štetu V.L. On je, sumnja se, ovo krivično djelo počinio na način što je, 22.05.2018. godine oko 08,20 časova, sa još jednim maloljetnim licem prišao oštećenom i iz džepa mu otuđio 10 eura, nakon čega su se udaljili sa lica mjesta.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com