Predragu Popoviću dvije godine i osam mjeseci zatvora - Volim Podgoricu

Predragu Popoviću dvije godine i osam mjeseci zatvora

Sudija podgoričkog Višeg suda Predrag Tabaš osudio je Predraga Popovića (25) na dvije godine i osam mjeseci zatvora zbog neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.
On je oslobođen optužbe za krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti. Popović je ranije priznao da je 18. novembra prošle godine prevozio 162 kilograma marihuane kroz Podgoricu. On se tog dana nije zaustavio na znak policije, već je nastavio da se kreće vozilom velikom brzinom, dok se nije prevrnuo na mostu Milenijum.
Popović je pred sudom izjavio da se kaje zbog svega, navodeći da je zbog loše finansijske situacije i dugova koje je imao odlučio da zaradi 700-800 eura. Rečeno mu je da će taj novac zaraditi tako što će četiri džaka marihuane prenijeti od Kučkih Korita do Stočne pijace u Podgorici.Tamo je, kako je kazao, drogu trebalo da preda čovjeku iz Tuzi sa kojim je dogovorio ovaj „posao“.
Nakon što je na zakazano mjesto stigao u ranim jutarnjim satima, preuzeo je više od četiri džaka droge i svojim vozilom krenuo ka Podgorici, a policija je pokušala da ga zaustavi dok se kretao ka podgoričkom naselju Masline.

– Bilo me je strah da stanem. Išao sam pravo i želio da stignem kući, misleći da će se tad sve završiti. Policija me sve vrijeme pratila. Na mostu Milenijum sudario sam se sa vozilom „reno megan” nakon čega sam uhapšen –ispričao je ranije okrivljeni.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com