Mornar skinuo s trona Budućnost - Volim Podgoricu

Mornar skinuo s trona Budućnost

Četvrti meč finala plej ofa košarkaške lige igra se u Topolici, Mornar dočekuje Budućnost Voli i ima prednost od 2:1 u seriji. Dešavanja pratite uz CdM.

IV četvrtina:

39.minut -Trojka Ivanovića, 75:60, još minut i po.

37. minut – Sada je sve jasno. 72:55, nedostižnih 17 razlike za domaće to je to, slaviće se noćas u Topolici titula prvaka.

35. minut – Mornar vrlo bliz trofeja. Ima 14 poena prednosti sredinom posljednje četvrtine. 66:52!

33. minut – Nidam se vratio i počeo da kontroliše ritam meča. To je ono što Mornaru čuva prednost od 10 poena, 62:52.

III četvrtina:

30. minut – Budućnost Voli je prišla poslije trojke Lendrija na samo tri poena zaostatka 49:46, nakon čega je Vranješ dao dvije trice i omogućio svom timu da se ponovo odlijepe. Pogodio je i Rejli Ros za +11, da bi minus gostiju nakon 30 minuta ublažio Gibson trojkom od table 57:49.

26. minut – Mornar ima velikih problema u napadu, uz daleko agresivniju igru Budućnosti, koja uspjeva da vrati neizvjesnost. Četiri minuta prije kraja treće četvrtine rezultat je 46:42.

23. minut – Sa šest vezanih poena Budućnost je otvorila treću četvrtinu, ali je Rejlo Ros odgovorio.

II četvrtina:

Kraj prvog poluvremena i vođstvo Mornara 39:29. Nidam je predvodio Barane, koji su preuzeli kontrolu serijom 13:1 u prvoj četvrtini. Derik je ubacio 10 poena, Mićović je dodao 9. Na drugoj strani Gibson devet poena, ali većinu u prvih nekoliko minuta.

19. minut – Pet vezanih poena Rejlija Rosa i Mornar opet ide na +12 i imaće loptu nakon tajm auta domaćih.

17. minut – Odbrane dominiraju u ovim momentima, dosta borbe pod oba obruča. U prepunoj Topolici zapaljene i baklje, tako da je sada fudbalska atmosfera.

16. minut – Pet vezanih poena Budućnosti, trojka Danila Nikolića tjera klupu Mornara da zove tajmaut.

13. minut – Barani nakon tri slobodna bacanja Nidama dolaze do maksimalnih +12.

I četvrtina:

10. minut – kraje prve četvrtine 24:15, imali su i Barani 10 poena viška.

9. minut – 11:0 serija Mornara na krilima rastrčanog Nidama. 21:12 je u finišu četvrtine.

6. minut – Serijom 6:0 odgovorio je Mornar, pa je Gibson dao trojku, ali četiri vezana poena iz tranzicije Barana, laka polaganja MIćovića i tajm aut Džikića – 14:12.

3. minut  – 4:9 je rezultat. Gibson je sa četiri poena otvorio meč za Budućnost, zatim su pogodili Lendri i Danilo Nikolić. Kod Mornara poeni zasada samo od Lukovića i Mićovića.

Baranima je ovo druga meč lopta za trofej, nakon što su promašili šut za pobjedu u Morači. Barani imaju sada priliku pred svojim navijačima da dođu do istorijske prve titule šampiona.

Budućnost Voli sa druge strane će pokušati da osvoji Topolicu i da vrati seriju u Moraču gdje bi se igrala eventualna majstorica.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com