TIJELO PRONAŠLI PROLAZNICI: Evo KO JE bio UBIJENI Radovan Laketić! - Volim Podgoricu

TIJELO PRONAŠLI PROLAZNICI: Evo KO JE bio UBIJENI Radovan Laketić!

Pljevljak Radovan Laketić (37), jedan od glavnih heroinskih dilera u Beogradu, ubijen je sinoć u naselju Veljko Vlahović na Voždovcu, saznaje “Blic”.

Nezvanično, Laketić je pogođen sa više hitaca, pretpostavlja se još noćas, a njegovo tijelo jutros su pronašli prolaznici.

Policija obavlja uviđaj.

Radovan Laketić, iz Pljevalja, nedavno je izašao iz zatvora gdje je bio zbog trgovine drogom.

Na Banjici je 2009. godine uhapšen u trenutku kada je seo u automobil, a u rancu je imao dva kilograma heroina i više od kilogram smjese paracetamola i kofeina.

Pretresom su kod njega pronađena i dva mobilna telefona, kao i 700 eura. Sumnja se da su ga policajci spriječili da stigne do uličnih dilera i podeli im “robu”, ali i uzme novac. U njegovom prisustvu policijski službenici su pretresli stan koji je iznajmio na Banjici.

U njemu su tada pronađeni još 25 paketa sa više od 19,5 kilograma heroina, sedam paketa sa 6,4 kilograma paracetamola i kofeina, blizu pola kilograma kokaina, osam grama hašiša, 25 grama laktoze za miksovanje, dva miksera s tragovima heroina, digitalne vage za precizno mjerenje… Ulična vrijednost droge procijenjana je na oko 500.000 eura.

Imamo operativna saznanja da je Laketić jedan od glavnih snabdijevača heroinom beogradskih narkomana. On je, moglo bi se reći, treća karika, odmah posle “bosa” i organizatora šverca… Laketić je bio ne samo glavni kurir, već i distributer za Beograd – naveo je tada izvor iz istrage.

Prema informacijama iz policije, ovaj Pljevljak drogu je nabavio u Turskoj i sa svojim turskim saradnicima upakovao je u đonove muških gumenih papuča, a potom utovario u kombi. Vozilo je sam dovezao do Beograda.

Interesantno je da je Laketić tada iznajmio još jedan stan u Beogradu – u Vidskoj ulici imao je “štek” za novac. Tamo je pretresom pronađeno 69.040 eura. Sve mu je to privremeno oduzeto.

BLIC

96 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com