VIKEND HOROSKOP: Magija Mjeseca u znaku Vodolije, evo šta vas čeka - Volim Podgoricu

VIKEND HOROSKOP: Magija Mjeseca u znaku Vodolije, evo šta vas čeka

Prvi dan juna, u petak, Merkur – dobro raspoložen u Blizancima, gdje se može potpuno izraziti – u trigonu je sa Marsom u Vodoliji.

Ova skladna kombinacija uveliko jača našu sposobnost da se izrazimo, naročito ako je posrijedi nešto novo, inovativno ili pak kontroverzno. Petak je dan kad možete ostaviti zaista upečatljiv utisak. Venera u Raku u trigonu je s Jupiterom u Škorpiji. „Slušanje sopstvenih osjećanja donijeće vam sreću“, objašnjava astrolog.

U opoziciji prema Veneri je Mjesec u Jarcu, koji je u konjunkciji s Plutonom. „Ovdje imamo lijepu mješavinu praktičnog i emocionalnog, zabavnog i artikuliranog“, kaže G.Scott. Petak je zato idealan dan za pripremanje zabave ili svečane večere.

„Ljubav, uzbuđenje, duhovitost, entuzijazam ključne su riječi dana“, navodi astrolog. Prvi dan juna jedan je od onih predivnih dana sa sjajnim prilikama za ljubav i romantičnost. „Oduvijek smatram da je prvi dan mjeseca indikator onoga što će taj mjesec donijeti. Zato će ljubav biti glavna tema u junu“, ističe G. Scott.

U subotu je Venera u Raku i dalje u trigonu s Neptunom u Ribama. Venera je planeta ljubavi, ljepote i kreativnosti. Neptun je poput nje, ali na višoj oktavi – ljubav, ljepota i kreativnost na globalnom, duhovnom nivou. Združeni u skladnom aspektu trigona, poručuju da ljubav pobjeđuje sve i da je jedino ljubav važna. „Subota je petak na steroidima“, slikovito opisuje Gregory Scott. Osjećaj emocionalne povezanosti čak je snažniji nego u petak i ljubav je definitivno u vazduhu.

Merkur u Blizancima u inkonjunkciji je sa Saturnom u Jarcu: planeta komunikacije stvara harmoničan, intelektualan i pronicljiv aspekt sa Saturnom. „Vaše ideje će vam pokazati kako da u svom životu stvorite više stabilnosti“, objašnjava astrolog. Sve zajedno, i subota je vrlo pozitivan dan, s dobrom komunikacijom i velikim potencijalom za ljubav, dan kad su zaista mogući čarobni ljubavni doživljaji koje ćete pamtiti cijelog života. Atmosfera se malo mijenja uveče, kada Mjesec prelazi u znak Vodolije donoseći dozu razboritosti i intelektualnog razmatranja stvari, razmišljanja o tome šta još treba naučiti i na čemu treba raditi, zato više neće biti toliki naglasak na osjećajima.

Izvor: lovesensa.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com