Megan i Hari vraćaju poklone sa svadbe vrijedne 6 miliona evra! - Volim Podgoricu

Megan i Hari vraćaju poklone sa svadbe vrijedne 6 miliona evra!

Iako su naglasili da ne žele poklone za svadbu, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa dobili su ih mnogo, a kako kažu, žele da ih vrate.

Princ Hari i Megan Markl, žele da vrate poklone vrijedne skoro šest miliona evra, jer kako kažu, ne mogu da prihvate darove od ljudi koje lično ne poznaju. Takođe, žele da izbjegnu kompanije koje su njihovu svadbu iskoristile za svoje oglašavanje i komercijalnu dobit.

Princ Hari i Megan Markl vjenčali su se 19. aprila – Foto: Tanjug/AP

– Odbili su sve poklone pojedinaca iz Velike Britanije koji lično ne poznaju članove kraljevske porodice. Uvijek postoji i zabrinutost oko ispravnosti poklona kao i motiva samog donatora – naveo je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Prije vjenčanja, novopečeni bračni par zatražio je donacije dobrotvornim organizacijama umjesto poklona.

Par koala koje se zovu Megan i Hari, iz australijske regije Novi Južni Vels nalazi se među službenim svadbenim poklonima koje Princ Hari i njegova supruga mogu da zadrže, a biće smješteni u zoološkom vrtu Taronga u Sidneju.

Cvijeće sa svadbe poklonili su bolnicama i ženskim skloništima širom Velike Britanije – Foto: Tanjug/AP

Inače, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, cvijeće sa svadbe poklonili su bolnicama i ženskim skloništima širom Velike Britanije.

Vjenčani buket koji je Megan nosila završio je na groblju, a tradiciju da se cvijeće nakon kraljevskog vjenčanja šalje na Vestminstersko groblje, na grob “neznanom borcu” uvela je još kraljica Elizabeta nakon svog vjenčanja 1923. s kraljem Georgeom VI, u spomen njenom bratu Fergusu koji je poginuo 1915. u Prvom svjetskom ratu.

Princ Hari i Megan Markl vjenčali su se 19. aprila u kapeli Svetog Džordža u Vindzoru.

2 komentara

  1. I discovered your blog site internet site on yahoo and appearance a number of your early posts. Preserve within the great operate. I recently additional up your Rss to my MSN News Reader. Looking for forward to reading more by you at a later date!…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com