Svakoga dana ove godine Dragan je dao oglas da traži ženu za brak: Ovo je bilans najupornije potrage ikada (FOTO) - Volim Podgoricu

Svakoga dana ove godine Dragan je dao oglas da traži ženu za brak: Ovo je bilans najupornije potrage ikada (FOTO)

Svakoga dana ove 2018. godine, znači više od 180 puta, Dragan Stevanović (47) iz sela Žitkovac kod Aleksinca daje oglas na Fejsbuk grupama navodeći da traži srodnu dušu. Odrekao se vremenom želje da se oženi damom koja ima djecu i koja živi na selu, ali jednoga ne može da se odrekne – Dragan traži “da živimo kod nje”.

Dragan je u potrazi već 6 mjeseci, Foto: Facebook

Za šest mjeseci onu sa kojom bi čekao starost nije sreo. Sreće se samo s podsmijesima i ljudskom zlobom jer se niko nije zapitao kakva je muka Dragana natjerala da iz dana u dan šest mjeseci daje oglas i traži novi dom, iako svoj ima. Telegraf je sredinom marta pokušao da pomogne Draganu tako što je iznio njegovu kompletnu životnu priču koja bi svakoga ganula i sve pojasnila, ali nije pomoglo. Draganova priča je iza ovog oglasa:

“Volio bih da upoznam ženu koja živi na selu i radi poljoprivredu, može i djecu da ima i da živimo kod nje”.

Sreće se samo s podsmijesima i ljudskom zlobom, Foto: Facebook

– Ne ide mi pisanje statusa, ali znam da radim građevinu, volim da brinem o životinjama i znam oko poljoprivrednih mašina. Zbog toga želim život na selu. Nemam svoje djece, mada sam želio, zbog toga piše da tražim ženu sa djecom, da me želja mine i bar čuvam tuđe klince. Imam kuću, nisam beskućnik koji hoće negdje da se uvali, ali u njoj nemam mira. Sa majkom ne mogu, život mi zagorčava, a ne mogu protiv nje, majka je svetinja. Zbog toga želim da nađem ženu kod koje bih živio. Nudim joj poštovanje, vjernost, da zajedno domaćinski kuću kućimo – bio je jasan Dragan u ispovijesti za Telegraf, daleko više nego u svom “trapavom” oglasu.

Ali, ni to nije pomoglo.

Stevanović: Ne ide mi pisanje statusa, Foto: Facebook

Dragan kaže da ga je nakon teksta u Telegrafu kontaktiralo nekoliko žena. Kroz koji dan se ispostavilo da je pola njih željelo malo provoda u penzionerskim danima, a druga polovina bile su mlade i neozbiljne djevojke.

– Javile su mi se dvije imućne starije žene iz inostranstva. Sramota je šta one umišljaju jer su bogate. Nije mi se javila nijedna ozbiljna koja živi na selu, kojoj treba drug i partner. Nekada imam utisak da je moja mana što toliko poštujem žene, čini mi se da mi se zbog toga smiju – tiho komentariše Dragan nakon pola godine potrage.

Dragan Stevanović: Sramota je šta bogate žene umišljaju, Foto: Facebook

Dragan Stevanović je građevinac, poljoprivrednik i bajker. Fizikališe od 16. godine. Obrađuje i svoje njive, a kako nema traktor drugi mu oru, a on to otplaćuje radom u štalama. Tako je naučio sve o stoci. Voli motore i to mu je sada jedina utjeha i radost u životu. Otac mu je preminuo 2001. godine i od tada živi sa majkom.

Nakon što niko nije shvatio zašto Dragan u oglas stavlja da traži ženu sa djecom, on je to obrisao krajem marta. Zbog podsmijeha i komentara da ženu sa sela traži da bi našao roba da ga hrani i izdržava, Dragan je obrisao i to da želi život na selu.

Reakcije “prijatelja” na Fejsbuku, Foto: Facebook

Danas oglas glasi “Volio bih da upoznam ženu koja hoće da se uda za mene i da živimo kod nje”.

Obrisao je Dragan tako i ljubav prema djeci i ljubav prema životu na selu. Iz oglasa i iz maštanja. Ali ne prestaje da dijeli oglas tražeći uporno, već šest mjeseci, drugaricu sa kojom bi živio u miru.

Mnogi smatraju da Dragan hoće da dođe na “gotovo”, Foto: Facebook

– Tražim neku razumnu i vjernu jer ne mogu više sam, a nudim vjernost i poštovanje, jer ako te tvoja žena ili tvoj muž ne poštuje, ko će onda. Tražim onu koja voli kuću, djecu i muža. Ne volim svađu, zreli smo ljudi, ako može zajedno – može, ako ne pošteno mi kažeš i nema rasprava. To nije život. Čovjek sam od riječi i to očekujem i od drugih – kaže Dragan iz Žitkovca.

Stevanović traži razumnu i vjernu, Foto: Telegraf

Ne zna to da sroči u oglasu valjano, što je činjenica. A možda bi i tada stotine zlobnika nagrnulo – hoćeš da te izdržava, džabalebarošu, muška koferušo… Ne odgovarajući na zlobu i prostote, Dragan kaže da će ostati uporan u svom naumu.

3 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com