GODIŠNICA ČLANSTVA: Milačić pocijepao NATO zastavicu - Volim Podgoricu

GODIŠNICA ČLANSTVA: Milačić pocijepao NATO zastavicu

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić, na godišnjicu članstva Crne Gore u NATO, pocijepao je zastavu alijanse.

“Želim jedinim skromnim činom da NATO savezu i njihovim marionetama u Crnoj Gori čestitam godišnjicu njihove ljubavi”, poručio je prije cijepanja zastave na konferenciji njegove stranke.

Milačić je citirao generalnog sekretara NATO saveza Jensa Stoltenberga.

”’Dragi Milo, dobrodošao u sjedište NATO saveza’ – bile su riječi dobrodošlice Stoltenberg, uputio Milu Đukanoviću. Tim riječima je anulirao na stotine intervjua, izjava, savjeta i sokoljenja ne malog dijela opozicije i civilnog sektora, koji su nas uvjeravali da će ruže procvjetati čim uđemo u taj savez, odnosno, da će doći do brojnih hapšenja, ali i smjene vlasti. Ne da su potpuno promašili i doveli cijelu javnot u zabludu, već su brutalno obmanuli i glasače koji su im povjerovali, po ko zna koji put”, poručio je Milačić.

On je na konferenciji za medije istakao je da situacija ne samo da nije bolja, već je, prema njegovim riječima, mnogostruko gora, i to na više nivoa.

Milačić je rekao da ni ekonomska situacija nije ništa bolja, i dodao da su namirnice sve skuplje, 50 hiljada građana je nezaposleno, 130.000 penzionera preživljava. Istakao je da djecu liječimo SMS porukama, dok se  spremamo, da plaćamo enormne iznose NATO savezu.

“Neutralnost, za koju se zalaže i za koju će se snažno zalagati Prava Crna Gora, kao i većina građana Crne Gore, jedini je okvir koji istovremeno garantuje i državnu bezbjednost, doprinos regionalnoj stabilnosti, ali i daleko pogodnije preduslove za ekonomski oporavak Crne Gore”, rekao je on.

Milačić je dodao da nema nikakvog povoda za slavlje na godišnjicu nasilnog uguravanja u NATO savez, osim slavlja male klike ljudi koji su se direktno okoristili o ulazak u NATO.

“Đukanović je zahvaljujući dugom putu koji je prešao od Srbina i koalicinog partnera Slobodana Miloševića, pa do današnjeg anti-Srbina koji je uveo Crnu Goru u NATO savez, zapravo cementirao sebi još jedan mandat. NATO je sada, zapravo, štit ne Crne Gore i ovdašnjeg naroda, kako NATO propagandisti vole da kažu, već štit interesa koje mala klika ljudi, za račun insotranih centara, sprovodi na teritoriji ove zemlje: ekonomsko i duhovno porobljavanje dva su osnovna temelja te anti-civilizacijeske politike”, naveo je lider Prave Crne Gore.

Vijesti

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com