NOVI ROMING PAKETI U MTEL-U - Volim Podgoricu

NOVI ROMING PAKETI U MTEL-U

Od sjutra svi postpaid korisnici m:tel-a mogu da putuju svijetom i ne brini za troškove Interneta! Na kojem god meridijanu da se nalaze, ne moraju da vode računa o mreži – uz m:roming data tikete mogu da surfuju kao kod kuće.

Novi m:roaming data tiketi se uvode za potrošnju u Evropi (osim Makedonije), Turskoj, SAD, Kanadi i Kini po sljedećim uslovima:

1. mroming DATA tiket 3 dana (256MB)- 4.9 eura
2. mroming DATA tiket 7 dana (512MB)-8.9 eura
3. mroming DATA tiket 15dana ( 1GB) – 16.9 eura

Tiketi se mogu aktivirati na sljedeći način:

• putem USSD menija: pozivom na broj *105#;
• slanjem SMS poruke ,,DATARO3“ na 14555 za aktiviranje trodnevnog tiketa, ,,DATARO7“ na 14555 za aktiviranje sedmodnevnog tiketa ili ,,DATARO15“ na 14555 za aktiviranje petnaestodnevnog tiketa;
• pozivom Call Centra na +3821600 ili
• pozivom Key Account menadžera (za biznis korisnike)

M: roaming DATA tiketi su namijenjeni svim postpaid korisnicima , kao rezidencijalnim tako i biznis korsnicima.

Naglašavamo da sve ponude važe od trenutka aktivacije i to:

• 3dnevni tiket –dan aktivacije i 3 cijela dana;
• 7dnevni tiket – dan aktivacije i 7 cijelih dana;
• 15dnevni tiket – dan aktivacije i 15 cijelih dana;

Nakon potrošene internet kvote definisane m:roaming data tiketom, Internet se ukida do isteka validnosti tiketa, a korisniku se ostavlja mogućnost da u tom periodu kupi/aktivira novi m:roaming data tiket. Nakon isteka validnosti mroming data tiketa, data saobraćaj se tarifira po standardnom cjenovniku, a tarifiranje se vrši na 100 KB.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me, kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

2 komentara

  1. I am usually to blogging and i actually appreciate your content regularly. The content has really peaks my interest. My goal is to bookmark your web blog and keep checking for first time info.

  2. Superb work! This really is the type of info that should be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and visit my internet site . Thanks =)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com