Home / NOVOSTI / Hronika / PODGORICA: Pretresene kuće braće Drešaj i još četiri osobe, pronađeno 176.000 eura i 1.000 dolara!

PODGORICA: Pretresene kuće braće Drešaj i još četiri osobe, pronađeno 176.000 eura i 1.000 dolara!

Podgorička policija pretresla je jutros kuće Tuzana Leona i Viktora Drešaja i još četiri osobe.

Leon i Viktor Drešaj su navodno, u policijskim podacima evidentirani kao bezbjednosno interesantne osobe.

Iz Uprave policije je saopšteno da je podgorička policija danas nastavila sa sprovođenjem akcije pojačane kontrole bezbjedonosno interesantnih osba na području Podgorice, te da su prilikom su pronašli i oduzeli 176.740 eura i 1.000 dolara, pet komada oružja (dva pištolja i tri puške) 326 metaka u ilegalnom posjedu, aparat za brojanje novca, bankarsku dokumentaciju i disk za snimanje podataka.

“Službenici CB Podgorica su, 5. juna. 2018. godine, pretresli stan i druge prostorije na šest lokacija u Podgorici koje koriste šest lica – M.Đ. (61), Z.C. (67), K.D. (23), L.D. (46), V.D. (50) i L.C. (39). Tom prilikom službenici CB Podgorica su od V.D. iz Podgorice oduzeli 176.740 eura i 1.000 dolara, aparat za brojanje novca, bankarsku dokumentaciju i disk za snimanje podataka. Od Z.C. oduzeti su dva pištolja, lovačka puška, vazdušna puška i 231 komad municije raznog kalibra. Od M.Đ. oduzeta je malokalibarska puška. Od K.D. oduzeto je 95 komada lovačke municije. Kod L.D. i L.C. pretresom nisu pronađeni predmeti koji se shodno ZKP-u mogu privremeno oduzeti”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je o događaju obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji djela.

“Oduzeto oružje, municija, novac i ostale stvari biće predmet provjera. Kontrole bezbjednosno interesantnih lica se nastavljaju”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Vijesti

loading...

One comment

  1. Hapsite ova siptarksa govna bre! Potrovase nam djecu, zarazise sitom i hepatitisom ove mucenice iz trgovinske sto ih kupe kolima svaki dan!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com