NAKON SINA, UPUCAN I OTAC: U pucnjavi ubijen Dejan Stanković - Volim Podgoricu

NAKON SINA, UPUCAN I OTAC: U pucnjavi ubijen Dejan Stanković

U pucnjavi ispred hotela “Golf” u Kruševcu nastradao je Dejan Stanković Ždrokinac, otac Vojkana Stankovića koji je ubijen prošlog mjeseca, nezvanično saznaju “Novosti”

U pucnjavi ispred hotela “Golf” u Kruševcu nastradao je Dejan Stanković Ždrokinac, otac Vojkana Stankovića koji je ubijen prošlog mjeseca, nezvanično saznaju “Novosti”.

Da podsjetimo, Stanković je zajedno sa bratom blizancem Vojinom bio optužen za ubistvo stomatologa Milutina Rokića prkije tri godine, ali su zbog nedostatka dokaza oslobođeni.

Stariji Kruševljani se sjećaju Dejana i Vojina kao svestranih đaka, koji su vodili primeren život dečaka iz ugledne porodice sve do puberteta.

Iako se godinama nisu pominjali u rodnom gradu osim kao vlasnici kladionica, po gradu se ranije pričalo o njihovim mlađim danima, legionarskim i plaćeničkim ratovanjima na afričkom kontinentu, razbojništvima u inostranstvu, stranim držljavljanstvima i robijanju, kao i objektu u uvali jezera Ćelije.

Novosti

1 komentar

  1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new surveys are added- checkbox now whenever a comment is added I get four emails with the same comment. Could there be however you may get rid of me from that service? Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com