,,Nečasna i nemoralna radnja Krivokapića neka njemu služi na čast” - Volim Podgoricu

,,Nečasna i nemoralna radnja Krivokapića neka njemu služi na čast”

Uz pomoć građana uspjeli smo da se izborimo da Albanci budu predstavljeni u Skupštini glavnog grada, a ni lider SDP-a Ranko Krivokapić, Demokrate i DPS neće uspjeti da nam ga oduzmu, poručio je funkcioner Albanske alternative Nik Đeljošaj.

 

“Veoma oštra i gruba predizborna kampanja lokalnih aktivista DPS-a, Demokrata i DSA protiv Albanska alternative i mene lično doživjela je fijasko. Naime, svi zajedno su pokušali da spriječe da Albanska alternativa osvoji mandat u Skupštini Glavnog grada Podgorica.  Ono sto nijesu uspjeli na izborima, raznim manipulacijama sada pokusavaju da sprovedu ponavljanjem izbora na nekoliko mjesta”, kazao je on.

Đeljošaj navodi da ovu nečasnu radnju sada predvodi SDP i njen lider Ranko Krivokapić, kako bi, kako dodaje,  pokušao da pročisti Skupštinu Glavnog grada od autenticnog predstavnika Albanaca.

“Svima je poznato da DPS ima apsolutnu većinu, da ponavljanjem izbora ne može se ugroziti osvojena većina DPS-a nego je cilj da se oduzme mandat Albancima i to radi SDP i Ranko Krivokapić. Ponavljao sam Vam i prije izbora da ne možete spriječiti da Albanci imaju svog predstavnika i sada Vam poručujem da nećete uspjeti da oduzmete mandat Abancima”, ponovio je Đeljošaj.

Ističe da će koristiti sva dozvoljena sredstva na raspolaganju da odbranimo osvojeno, a, kako dodaje,  ova nečasna i nemoralna radnja Krivokapića neka njemu služi na čast.

“Kada je trebala podrška Krivokapiću, imao je od AA, nažalost sada Krivokapić grčevito svim snagama se bori da oduzme mandat AA, to je prava slika i prilika Krivokapića, to je pravo lice poštenja. Ipak, drago mi je da nijesam ja izdajnik nego je to Krivokapić. Sve primjedbe koje je nacrtao kako bi oduzeo mandat Albancima, prije dvije godine u Budvi su bile dozvoljene radnje i iz podršku i jednog Albanca u DIK pod sumnjivim okolnostima to potvrdio ali sada kada pokušava da pročisti Skupštinu Podgorice od autenticnog predstavnika Albanaca, ne bira sredstva”, kazao je on.

Đeljošaj vjeruje da će Ustavni sud, cijeniti da žalba nema nikakvog osnova i da su, kako poručuje,  svi ljudi koji su glasali putem pisma glasajući za bilo koga, ne samo na tom biračkom mjestu nego u čitavoj Podgorici, nijesu mogli promjeniti izbornu volju građana.

“Nesumnjivo je da se ovo radi kako bi se oduzeo mandat Albancima, vjerujemo da Ustavni sud Crne Gore neće dozvoliti da bude uvučen u ovakve antialbanske radnje. O svemu, smo obavjestili i naše najznačajnije partnere u Briselu, Tirani i Vašingtonu”, zaključuje on.

CdM

2 komentara

  1. Oh my goodness! an incredible article dude. Many thanks Nevertheless My business is experiencing problem with ur rss . Don’t know why Struggle to sign up to it. Can there be anyone obtaining identical rss problem? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com