SKANDAL NAD SKANDALIMA: Četvorica policajaca mirno gledali kako BRUTALNO PREBIJAJU Filipa Kostića i njegovog brata! - Volim Podgoricu

SKANDAL NAD SKANDALIMA: Četvorica policajaca mirno gledali kako BRUTALNO PREBIJAJU Filipa Kostića i njegovog brata!

U vrijeme kada je brutalno pretučen M.K. (33), njegov brat i proslavljeni fudbaler Filip Kostić, u lokalu „Kafana van grada“ nalazilo se četvoro pripadnika MUP-a Srbije.

Čak su dvije policajke PU Kragujevac, zaposlene u saobraćajnoj policiji bile u društvu huligana, pile piće za njihovim stolom, kada su iz čista mira pretukli Kostića i njegovu braću.

“One su sjedjele za stolom četvorice huligana i bile sa njima u društvu. Jedan od njih je rekao „Sada ćeš da vidiš ko je glavni u gradu“, otišao za sto gdje su se nalazili Kostići, koji su naručivali muziku. Platili su mu piće čak, a on se popeo na stolicu za njihov sto, prevrnuo piće, provocirao. M.K mu je rekao da siđe, a napadač ga je udario u glavu istom čašom viskija koju su mu naručili. Tako je krenula tuča u kojoj je lakše povrijeđen i fudbalski reprezentavac, koji je imao rasjekotinu usne i podliv ali to se krije”, kaže za naš list jedan od očevidaca događaja.

Kada su braća krenula kući, huligani, koji imaju policijske dosije i učesnici su mnogih sličnih incindenata, izašli su za njima i napali M.K (33) Udarili su ga opasačem u glavu, oborili na zemlju i šutirali. Sve vrijeme fudbaleru Kostiću i njegovom rođaku nisu dozvoljavali da priđu da odbrane brata.

“M. K. je polomljen nos i posle brutalnog iživaljavanja huligana ostavljen je da leži u lokvi krvi i ugušio bi se da mu nije izvađen jezik”, kaže nam  sagovornik.

Pretučeni mladić završio je u šok sobi Kliničkog centra gde su mu sanirane teške tjelesne povrede.

U glavnom gradu Šumadije je gotovo vanredno stanje. U ovdašnjem MUP danonoćno se pišu izvještaji, u ispitivanje slučaja uključene su sve bezbjednosne službe, a očekuje se i preispitavanje rada Osnovnog suda.

Osnovnog tužilaštva, posle odluke sudije Zorana Ilića, da pusti huligane da se brane sa slobode.

“Ispituje se i uloga jednog pripadnika interventne jedinice koji je bio na samom mestu događaja, kako bi se uvtrdilo zašto nije reagovao, iako je na to bio zakonom obavezan te da li je tu noć radio kao obezbjeđenje objekta s obzirom da je i ranije viđan u tom i u obližnjem lokalu”, kaže izvor Kurira iz bezbednosnih službi.

 

Ovdašnja načelnica MUP Jasmina Rajković nije se oglašavala povodom incindenta i brutalnog prebijanja mladića M.K. i proslavljenog srpskog fubalera. U ranijim izjavama „čelična ledi policije“ kako ju je krstila ondašnja štampa, tvrdila je da će „Kragujevac ostati najbjezbedniji grad u zemlji“ i da je broj krivičnih djela značajno smanjen. Međutim, sve češće se čuje da se priprema njena smjena, i čistka u kriminalističkoj policiji u Kragujevcu

FILIP JE MORAO DA ĆUTI O PREBIJANJU!

 

– Filip je morao da potpiše unapred napisanu izjavu da nije bio na mjestu događaja i da nije povrijeđen u tuči. Istina je sasvim drugačija. On je dobio udarac od flaše u glavu, imao je unutrašnje podlive vilice, tačnije donje usne sedam dana. Podigla se velika prašina i u nemačkoj štampi, i zato je morao „da spusti loptu“. Međutin, on je kod najviših državnih organa u Beogradu rekao istinu o događaju- kaže za naš list bliski rođak fudbalera koji je želio da ostane anoniman

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com