HAOS U BEOGRADU: Zbog CIJENE GORIVA zaustavljen saobraćaj (FOTO/VIDEO) - Volim Podgoricu

HAOS U BEOGRADU: Zbog CIJENE GORIVA zaustavljen saobraćaj (FOTO/VIDEO)

Protest zbog poskupljenja benzina, koji je zakazan za 17 časova, doveo je do zatvaranja pojedinih saobraćajnica u cijelom Beogradu. Petak, popodnevni špic, nervoza zbog vrućine i umora i protest, doveli su do stvaranja izuzetno velikih gužvi na skoro svim gradskim saobraćajnicama u glavnom gradu. Kod Sava centra je stojala i Hitna pomoć zaglavljena, sa uključenom rotacijom.

– Plavi most je potpuno blokiran, ne može mu se prići ni sa jedne strane, Gazela je u pravcu ka Dušanovcu takođe blokirana, zaustavljen je automobil nasred mosta i nastao je haos – rekli su iz Žutog taksija.

Tramvajski saobraćaj je u Bulevaru oslobođenja u prekidu, sve stoji od “Franša” do Slavije, a ljudi masovno izlaze iz vozila i nastavljaju pješke u oba smjera. Ista je situacija i u Ulici Milentija Popovića.

Raskrsnica kod hotela “Hajat”, Foto/Facebook: Jovana Jovanović Kulaš

Nekoliko desetina vozača parkiralo je svoje automobile nasred Slavije, odmah pored fontane, tako da se u ovom dijelu grada stvaraju velike gužve, navodi Blic.

Oko Autokomande sve mili, stvorene su kolone u svim pravcima, a slična situacija je i na Gazeli, ali i kompletnom auto-putu od Tošinog bunara pa sve do Dušanovca.

Do starog dijela grada je iz pravca Novog Beograda skoro nemoguće doći. Kilometarske su kolone ka Brankovom mostu.

Novobeogradska strana Brankovog mosta, Foto/Facebook: Jovana Jovanović Kulaš

Takođe, na opšte iznenađenje, velike gužve su se stvorile i na auto-putu u pravcu ka beogradskom aerodromu, a teško se prolazilo i preko Pančevačkog mosta, pored Beogradskog sajma, Takovskom uzbrdo ka Skupštini Srbije…

Погледај слику на ТвитеруПогледај слику на ТвитеруПогледај слику на ТвитеруПогледај слику на Твитеру

 

 – Pančevački most, Brankov most, Gazela, Kralja Milana, Kneza Miloša, Bulevar kralja Aleksandra, Takovska… Ma sve je danas bilo u haosu, kako one ulice u kojima su svakog dana gužve, tako i ostale – rekli su iz Beogradskog taksija.

Zakrčenje na Novom Beogradu, Foto/Facebook: Jovana Jovanović Kulaš

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com