DEMOKRATE: Crnu Goru žele pretvoriti u selo Štrumpfova - Volim Podgoricu

DEMOKRATE: Crnu Goru žele pretvoriti u selo Štrumpfova

Smjena Andrijane Kadije samo je jedan u šumi znakova da Demokratska partija socijalista (DPS) ne samo da klizi, već je duboko zašao u fazu kada već uveliko upražnjava metode obračuna sa neistomišljenicima, kakvih se ni najozloglašeniji totalitarni režimi u istoriji ne bi postidjeli, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

“Cilj ove smjene ne može biti ništa drugo do ustoličavanje jednoumlja u RTCG, preko kojeg se namjerava generisati jednoumlje i u cijeloj državi. Crnu Goru žele pretvoriti u selo Štrumpfova, gdje svi misle isto. Kao Đukanovićevi Štrumpfovi u Savjetu RTCG. Da DPS sinhronizovano i sistematski radi na ostvarenju tog nauma, vidi se po djelovanju na širem području. I u Agenciji za sprječavanje korupcija identična se štrumpfovska svijest obračunava sa Vanjom Ćalović Marković”, navodi se u saopštenju Demokrata.

Iz te partije su dodali da crnogorskom društvu ne smeta što se vladajući režim ovakvim odlukama samoizoluje od ostatka svijeta, ali mu smeta što, kao kolateralna šteta, zajedno sa njim, završava u karantinu Evrope, o čemu rječito, da rječitije ne može, svjedoči zgražavanje nad odlukom Savjeta RTCG više relevantnih međunarodnih institucija (EEAS, OEBS, Stejt Department).

“Umjesto što Savjet RTCG, u svom saopštenju, izražava žaljenje zbog izjava njihovih predstavnika u Crnoj Gori, pametnije bi bilo da su izjavili saučešće predsjedniku Crne Gore zbog toga što je odlukom da smijeni Kadiju, odjednom sahranio demokratiju, slobodu izražavanja i slobodu medija u Crnoj Gori”, zaključuje se u saopštenju Demokrata.

1 komentar

  1. A dajte ljudi RTCG je ubjedljivo najgora TVna balkanu. Smece od programa,DPS najniza propaganda. Ko normalan danas gleda RTCG taj i zasluzuje da mu manipulisumozgom. Daljinski u ruke i prebacite RTCG 1 i 2 kao septicku jamu da ste vidjeli i rijesen problem!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com