,,Jednog dana će izgubiti sopstveno dijete…” - Volim Podgoricu

,,Jednog dana će izgubiti sopstveno dijete…”

Brak pjevačice Jelene Tomašević i glumca Ivana Bosiljčića traje već sedam godina i važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni.

Recept za to, kaže Jelena, ne postoji već je važno da se supružnici razumiju i da dijele obaveze. Ona i Ivan super funkcionišu i uspijevaju da se organizuju oko važnih stvari u životu.

“Nas dvoje se dogovaramo o svemu. Kod nas ne postoji moje i njegovo zaduženje, sve radimo uz prethodnu konsultaciju i mislim da je to jako važno za svaki brak. Tako je i kada je u pitanju briga o Nini. Nekad Ivan potegne više ako ja imam obaveze prema poslu, a dešavaju se periodi i kada sam ja aktivnija i više vremena provodim sa ćerkom”, rekla je pjevačica za Kurir.

Jedino što Tomaševićku brine kod njenog supruga jeste to što često zaboravlja stvari, ali je ubijeđena da je to zbog preopterećenosti poslom i obavezama.

“Malo-malo pa nešto zaboravi. Na primjer, nekoliko puta je ostavio novčanik ili telefon u frizerskom salonu, pa se onda vrati da to uzme. Meni to ponekad bude i smiješno. Čak sam se i našalila s njim da će jednog dana tako zaboraviti ili izgubiti sopstveno dijete”, kaže Jelena.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com