KAD BIJE DALIBORKA: “Tukla sam ga jedno 2, 3, 4, 5 puta, a onda sam ga istjerala iz kuće” - Volim Podgoricu

KAD BIJE DALIBORKA: “Tukla sam ga jedno 2, 3, 4, 5 puta, a onda sam ga istjerala iz kuće”

Zoran Božin iz Vračevog Gaja kod Bele Crkve žrtva je porodičnog nasilja. Iako smo navikli da žene budu žrtve zlostavljanja, ovog puta je obrnut slučaj, a da sve bude još gore, nerijetko su Daliborki Đorđević u tom maltretiranju pomagala i njihova zajednička djeca.

On je u više navrata prijavljivao da ga je prebila i nanijela mu lake povrede zbog čega je protiv Daliborke, Osnovno tužilaštvo pokrenulo istragu.

Kako je i sam potvrdio za Belocrkvanske novosti, Zorana je nevjenčana žena više puta tukla.

– Dešavalo se da me zajedno s njom tuku i djeca. Udarali su me u kičmu i glavu. Sada više nisam u toj kući, i od četvoro djece koliko ih imamo, s dvoje ne govorim – jada se Zoran.

Prijavljivao je više puta, policija je izlazila na teren i upozoravala ga da se skloni. Nakon svega, on ipak razmišlja o pomirenju zarad te djece…

Daliborkina verzija je drugačija. Ona priznaje da ga je tukla, ali mu, navodno, vraća “stare dugove”.

– Znate li vi kakvu sam ja fizičku i psihičku torturu od njega trpjela. Udarila sam ga dva, tri, četiri, pet puta.

Ipak, pojedine komšije potvrdile su da su bili svjedoci nasilja nad Zoranom Božinom od strane Daliborke. Smatraju da je Zoran nedužan.

– On je takav čovjek da ne može bolji da bude. Vrijedan je, lud koliko je vrijedan. Vidio sam kad ga je tukla – priča prvi komšija koji Zorana poznaje još kad je bio dijete.

Nadležno tužilaštvo preduzima zakonom predviđene istražne radnje. Centar za socijalno takođe treba da se uključi jer sukobljeni imaju četvoro vanbračne djece.

Telegraf

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com