Soraja MISTERIOZNO otputovala, pa se oglasila u britanskim medijima, i to o FUDBALU! - Volim Podgoricu

Soraja MISTERIOZNO otputovala, pa se oglasila u britanskim medijima, i to o FUDBALU!

Policija ne zna gdje se tačno nalazi, tvrde da je u inostranstvu, dok njeni prijatelji tvrde da je nestala.

 

Policija Crne Gore reagovala je nakon što je starletin PR tim na njenim društvenim mrežama objavio da je Soraja posljednji put viđena u Budvi 3. juna i da joj se od tada gubi svaki trag.

Međutim, povrh svega, intervju sa njom pojavio se 7. juna u britanskim medijima. Ona je dala izjavu za “The Sun”, a tema je vjerovali ili ne, njen nekadašnji partner – fudbaler Nejmar.

Iako je intervju bio sportske prirode, kad je upitana o utakmici Srbije i Brazila za koji igra Nejmar, Soraja je odgovorila:

– Moje srce će biti na terenu. Na kojoj strani, vidjećemo. Patriotizam na jednoj i druga stvar na drugoj. Želim i jednoj i drugoj reprezentaciji sreću – rekla je misteriozno nestala Soraja.

2 komentara

  1. I’m impressed, I have to admit. Genuinely rarely should i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you may have hit the nail about the head. Your idea is outstanding; the problem is an element that insufficient persons are speaking intelligently about. I am delighted we came across this during my look for something with this.

  2. This is the appropriate blog for everyone who desires to check out this topic. You understand a great deal its practically hard to argue together with you (not too I personally would want…HaHa). You definitely put a fresh spin for a topic thats been written about for some time. Excellent stuff, just great!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com