UHAPŠENE DVIJE OSOBE: Krali automobile po Podgorici - Volim Podgoricu

UHAPŠENE DVIJE OSOBE: Krali automobile po Podgorici

Zbog sumnje da su počinili više imovinskih delikata na području Podgorice, službenici Centra bezbjednosti Podgorica uhapsili su D.T. (19) iz Nikšića i njegovog sugrađanina M.T. (17), nastanjenog u Podgorici.
D.T. je osumnjičen da je počinio devet krivičnih djela teška krađa u produženom trajanju, dok je M.T. osumnjičen da je počinio osam krivičnih djela teška krađa u produženom trajanju.
Sumnja se da je D.T. devet krivičnih djela teška krađa počinio u periodu od 21. marta do 3. juna ove godine na području Podgorice, i to u šest slučajeva samostalno, a u tri slučaja zajedno sa drugim osumnjičenim licem M.T., dok je u jednom od ta tri slučaja saizvršilac, kako se sumnja, bio i maloljetni B.N. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je D.T. obijao vozila, koja je nakon toga stavljao u pogon i u skoro svim slučajevima ih potom prodavao.

Policija sumnja da je M.T. počinio osam krivičnih djela teška krađa u periodu od 26. februara do 27. maja ove godine. On je od ovih osam krivičnih djela pet krivičnih djela počinio samostalno, dok je od ostala tri krivičnih djela dva počinio zajedno sa osumnjičenim D.T., a jedno sa B.N. Nakon šest krađa vozilo je prodato, dok je u jednom slučaju D.T. automobil zapalio nakon korišćenja, a u jednom slučaju vozilo ostavio pored puta.

– Policijski službenici su takođe došli do saznanja koja ukazuju na sumnju da je M.T. vozilo koje nije uspio da proda zapalio u cilju uništavanja tragova. Preostala vozila su rastavljena, rashodovana i prodata u djelovima – saopšteno je iz Uprave policije, uz napomenu da rade na identifikaciji saučesnika uhapšenih mladića.

(Dan)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com