Danas protest zbog cijena goriva - Volim Podgoricu

Danas protest zbog cijena goriva

Grupa nezadovoljnih građana organizovaće danas u 17 časova protest zbog poskupljenja goriva. Poziv na protest oglašen je prije nekoliko dana preko Fejsbuk grupe „Protest protiv prevelike cijene goriva”.

“Protest organizuju svi nezadovoljni građani Crne Gore. Ovo je bunt ne samo zbog cijene goriva nego i zbog loše ekonomske situacije, migracije stanovnika sjevera i bahatosti političara, koji ne brinu o narodu već o svojim ličnim interesima. Pokušaćemo da animiramo ljude da zaustave svoje automobile na glavnim raskrsnicama u svim gradovima Crne Gore u nedjelju u 17 sati. Protest bi trebalo da traje pola sata, jer ne želimo da izazivamo saobraćajni kolaps i namjerno smo izabrali ovaj datum jer nedjeljom učesnici protesta neće ugroziti nikoga, mi brinemo o tome” kazali su ranije za Dan administratori Fejsbuk grupe.

Nezadovoljstvo zbog visokih cijena goriva, koje su u posljednjih mjesec rasle drastično, građani će iskazati tako što će na pola sata zaustaviti svoje automobile na glavnim raskrsnicama u svim gradovima Crne Gore.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com