Pravoslavni doček za Ronalda u Rusiji: Ništa mu nije bilo jasno, a kada je pojeo so i pogaču – počeo je šou! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Pravoslavni doček za Ronalda u Rusiji: Ništa mu nije bilo jasno, a kada je pojeo so i pogaču – počeo je šou! (VIDEO)

Fudbalske zvijezde već uveliko stižu u Rusiju pred Mundijal, koji će biti otvoren 14. juna na Lužnjikiju utakmicom između domaćina Rusije i Saudijske Arabije.

Jedna od glavnih zvijezda je svakako Kristijano Ronaldo, zvanično najbolji igrač svijeta, čija je reprezentacija već stigla u Moskvu.

Kao šampioni Evrope, Portugalci su imali i specijalan doček, pošto ih je čekao tradicionalan prijem uz pogaču i so – karakterističan za Srbe, ali i sve ostale slovenske narode.

Djevojka u narodnoj nošnji Rusije poslžila je pogačom i solju prvo Kristijana Ronalda, koji se malo zbunio. Nije znao šta tačno treba da radi, a onda je pogledao kako to radi trener Fernando Santos, pa je posolio pogaču, zatim i pojeo.

Ronaldo dobija pogaču i so u Moskvi; Foto: Telegraf

Ukus mu je sigurno bio čudan, pošto je počeo da se smije i da pravi neobične face i krenuo je da zbija šale, na šta su počeli da se smiju i njegovi saigrači.

Portugalija svoj prvi meč na prvenstvu igra 15. juna i u pitanju je derbi 1. kola protiv Španije. Već tada ćemo moći da vidimo kakvi su dometi Ronalda i ekipe. Kao aktuelni šampioni Evrope sigurno konkurišu za visok plasman. Kada u timu imate Ronalda, uvijek važite za jednog od favorita koji može da osvoji prvenstvo.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com