U Kliničkom centru na skener TEK U AVGUSTU, kod fizijatra – DOGODINE - Volim Podgoricu

U Kliničkom centru na skener TEK U AVGUSTU, kod fizijatra – DOGODINE

Čitateljka portala Volim Podgoricu, čiji identitet je poznat redakciji, kaže da je sistemom zakazivanja, dobila termin za skener tek u avgustu, a za fizijatra nema termina u ovoj godini!
-Rukovodsvo Kliničkog centra CG i direktorka Zorica Kovačević, tvrde da se najduže do mjesec dana čeka pregled kod doktora u KCCG, a to jednostavno nije istina. Kod svog izabranog ljekara sam bila 29 .maja sa izvještajem ortopeda koji mi je rekao da se javim fizijatru i odradim skener kičme i kukova. Kada sam došla na šalter za skener, sestra mi je dala šifru na osnovu koje će doktorka da mi zakaže skener za jun. Medjutim, doktorka mi kaže da mjesta ima tek za 4. avgust  2018. god, a kod fizijatra tek poslije Nove godine, kaže ogorčena pacijentkinja.
Dodaje da doktorka nije htjela da joj da obični uput za fizijatra.
-Pa da idem da čekam red. Navodno nije smjela da je ne bi kaznili. Poslije nekoliko dana kod drugog doktora mom svekru da daju običan uput za istu stvar, kaže naša sagovornica koja ne zna šta da radi.
-Ovamo  kažu nema čekanja preko mjesec dana, a kada dodjete, imaju termin tek za tri mjeseca, ili naredne godine!, zaključuje ova Podgoričanka.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com