HITNO! POŠALJI 18 na 14543! Maloj Tijani je potrebno još 15.000 da ode na liječenje! - Volim Podgoricu

HITNO! POŠALJI 18 na 14543! Maloj Tijani je potrebno još 15.000 da ode na liječenje!

Priča o Tijani Kasalici, trogodišnjoj djevojčici iz Komarnice kraj Šavnika, koja boluje od cerebralne paralize i koju smo posjetili prije mjesec i po, malo koga je ostavila ravnodušnim.

Podrška je brzo stigla sa svih strana a i košarkaši Budućnosti snimili su nedavno spot posvećen upravo Tijani. No, akcija prikupljanja traje i potrebno je još oko 15.000 eura za njeno liječenje u Turskoj.

Mnogi su minulih dana pomagali porodici Kasalica iz Komarnice kraj Šavnika, u njihovoj borbi da skupe novac za lječenje trogodišnje Tijane koja boluje od cerbralne paralize. Neko je poslao SMS, neko uplatio na žiro račun, udružili su se i mještani okolnih sela pa je od potrebnih 35.000 eura, skupljeno više od polovine.

“Ovim putem se zahvaljujem svima koji su nam pomogli jer su nam dali nadu daTijani sjutra bude bolje”, kazala je Tijanina majka, Goca Kasalica.

“Odazvao se veliki broj ljudi, i znanih i neznanih. Zadovoljstvo mi je bilo kad sam video da su nas podržali naši najbolji sportisti, tu prije svega mislim na košarkaše Budućnosti”, kazao je Zdravko Kasalica za RTCG.

Zdravko otkriva da poruke podrške spremaju i naše zlatne “lavice”. Nakon svega vjeruje da tolika humanost neće ostati nenagrađenja.

“Nadam se da ćemo skupiti taj novac. U stvari siguran sam da hoćemo, da ćemo poći do Turske da Tijani pružimo šansu”, kazao je Zdravko.

Tijana se rodila kao zdrava beba, da bi ubrzo morala na operaciju mekog nepca, a onda je sa navršenih šest mjeseci ustanovljena cerebralna paraliza. Roditelji vjeruju da bi fizikalna terapija i presađivanje matičnih ćelija u Turskoj Tijani pomoglo u daljem razvoju

POŠALJI 18 na 14543
Broj žiro računa: 520-14714-68
Broj deviznog računa:520042-8754-37

RTCG

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com