RASTA NAPAO CRNOGORKU: Rajku Mrdak brutalno vrijeđao i psovao! (FOTO) - Volim Podgoricu

RASTA NAPAO CRNOGORKU: Rajku Mrdak brutalno vrijeđao i psovao! (FOTO)

Stefan Đurić Rasta napao je Rajku Mrdak (41), gošću hotela u Beleku, gdje letuje sa suprugom Anom Nikolić i ćerkom Tarom, i brutalno je izvrijeđao zbog fotografija koje je Kurir juče objavio.

Popularni reper uvjeren je da je pomenuta žena, koja je inače iz Crne Gore, krišom slikala i poslala fotke njega i supruge iz Turske, zbog čega ju je javno napao. Potresena Rajka javila se  redakciji Kurira i ispričala kakvu je neprijatnost doživjela.

– Rasta me je napao usred hotela. Počeo je da urla na mene i da me vrijeđa najstrašnije. Bilo mi je toliko neprijatno jer prvo nisam znala o čemu je riječ, a drugo, nisam u životu doživjela da me neko onoliko vrijeđa. Toliko se drao da su u jednom momentu barmeni skočili i pritekli mi u pomoć da me ne bi fizički napao. Žalio se menadžeru hotela da sam ih ja slikala i najavio da će me tužiti, a posle me je menadžer ispitivao – počinje uplašena žena za Kurir i dodaje:

– Posebno mi je neprijatno jer sam ja svaki dan na bazenu i na plaži u njihovoj blizini, a moj apartman je preko puta njihovog. Ana me nije napadala, nije mi ništa rekla, ali se namerno skidala u toples ne bi li me izazivala da je slikam i da dokažu da sam kriva. Rasta mi je rekao da će mi se sve vratiti i kleo me je. Rekao mi je: “Dabogda ti trebale tablete za glavu, ti si bolesna osoba.” Onda je on mene slikao na bazenu i pretio mi da će te slike objaviti u medijima i da ću postati slavna. Napao je i moju sestričinu, dete koje sam povela sa sobom – priča potresena Rajka.

Kurir.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com