VUČIĆ O BLOKADAMA: Živ se jedem što sam ih pustio da protestuju - Volim Podgoricu

VUČIĆ O BLOKADAMA: Živ se jedem što sam ih pustio da protestuju

Govoreći o protestima zbog velike cijene goriva koji su blokirali nekoliko gradova u Srbiji, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da se i on osjeća krivim.

“Živ se jedem što sam, kao i obično, rekao pustite ih da rade šta hoće i što sam tako nešto javno rekao”, kazao je predsjednik Srbije nakon otvaranja Lidl centra u Novoj Pazovi.

On je prebijanje jednog građanina tokom blokade na Zrenjaninskom putu u Borči okarakterisao kao brutalno nasilje koje nije viđeno u Srbiji u poslednjih 10 godina.

“Žalosno je da neki to sve žele da sakriju i prikažu kao incident. Kakav incident? Čovjek je brutalno prebijen jer je postavio pitanje zašto to radite. Ti ljudi su spriječili ustavom zagarantovanu slobodu kretanja”, rekao je Vučić.

Prema njegovim riječima, dvojiva od trojice muškaraca koji su uhapšeni zbog prebijanja jednog građanina, ali i krađe njegove torbice, krivično su gonjeni.

“Sve neki fini svijet, budućnost Srbije. Živ se jedem što sam, kao i obično, rekao pustite ih da rade šta hoće i što sam tako nešto javno rekao”, rekao je on i dodao da će, kada je riječ o protestima zbog cijene goriva, nadležni organi raditi u skladu sa zakonom i neće dozoliti da se “tuku i prebijaju ljudi, a da se svi prave da se desio incident”.

B92

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com