Goga Sekulić trudna u 41. godini? - Volim Podgoricu

Goga Sekulić trudna u 41. godini?  

Neočekivano… Sekulićeva zatrudnela prirodnim putem, kada je već planirala odlazak na vanteljesnu oplodnju.

Gogi Sekulić (41) ispunila se najveća želja – konačno je ostala u drugom stanju, ekskluzivno saznaje Kurir. Prema ljekarskim nalazima, pjevačica je sedam nedelja trudna sa petnaest godina mlađim vjerenikom Urošem Domanovićem, s kojim već dvije godine živi u Cirihu.

Iako je prethodno odlučila da od septembra ove godine krene na veštačku oplodnju jer se dugo borila za potomstvo, ona je zatrudnela prirodnim putem, i to kada se najmanje se nadala i maltene digla ruke od toga.

– Gogi je kasnio menstrualni ciklus nedelju dana, a potom je svakodnevno osjećala mučninu i vrtoglavicu dok je bila na odmoru na Kipru. Prvo tome nije davala na značaju jer je mislila da je u pitanju premor zbog posla, ali nešto joj ipak nije dalo mira. Kada je došla u Beograd, otišla je do apoteke i požalila se apotekarki. Ona ju je posavjetovala da kupi test za utvrđivanje trudnoće preko mokraće. Tako je i uradila, nakon čega je rezultat bio pozitivan. Goga je bila šokirana! – otkriva naš izvor i dodaje da je pjevačica odmah pozvala svoju doktorku u Cirihu i zakazala pregled.

– Čim je sjutradan stigla u Švajcarsku, saopštila je vest Urošu i rođenoj sestri, koji su od sreće zaplakali. Goga je posle dva dana izvadila krv, da bi zatim uradila i ginekološki pregled i potvrdila trudnoću. Kada je bila sigurna da čeka bebu, pozvala je roditelje telefonom, zbog čega se baš uzbudila, pa su svi zajedno od sreće plakali – kaže naš sagovornik.

Sekulićeva, kako saznajemo, neće otkazivati već zakazane nastupe sve dok se bude dobro osećala. Ona priprema i novu pjesmu, koju joj radi sin Marine TucakovićMilan Laća Radulović.

Story.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com