POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE: U kamionu sa PODGORIČKIM tablicama nađeno 450 kg DROGE - Volim Podgoricu

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE: U kamionu sa PODGORIČKIM tablicama nađeno 450 kg DROGE

Policijska uprava splitsko-dalmatinska potvrdila je pisanje “Vijesti” da je na granici Bosne i Hercegovine i Hrvatske zaplijenjena marihuana u kamionu kojim je upravljao Nikšićanin Mile Jevtić (56).

“Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje krivičnog djela neovlašćena proizvodnja i promet drogama”, rekao je vođa Službe kriminaliteta droga Dušan Jenjić.

Iz hrvatske policije je pojašnjeno da su prilikom ulazne granične kontrole na prelazu Vinjani Donji, u noći između 11. i 12 juna, policijski službenici i službenici carine obavili pregled teretnog i priključnog vozila registarskih oznaka Republike Crne Gore kojim je upravljao Jevtić sa prijavljenim prevozom voća, primijetili da se među lubenicama prevozi i više paketa oblijepljenih folijom, mirisa karakterističnog za marihuanu.

“Muškarac je odmah uhapšen dok je pretragom vozila pronađeno 397 paketa sa ukupno 422,3 kilograma marihuane”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je Jevtiću nakon kriminalističke istrage određen pritvor.

Jenjić je istakao da je ovo najveća zapljena marihuane u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

 

Vijesti

1 komentar

  1. I am frequently to blogging and i also truly appreciate your content regularly. The article has really peaks my interest. I will bookmark your website and keep checking choosing details.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com