Home / ŽIVOT + / Showbiz / ROBI VILIJAMS IMA SAN: “Postoji jedan Rus kome se divim i koga bih volio da upoznam – njegovo ime je Vladimir Putin!”

ROBI VILIJAMS IMA SAN: “Postoji jedan Rus kome se divim i koga bih volio da upoznam – njegovo ime je Vladimir Putin!”

Rusija – Saudijska Arabija, nije to početak iz snova, ali otvaranje Mundijala na “Lužnikiju” (četvrtak, 17 časova) biće – spektakl.

Možda fudbalski, ali “predigra” bi trebalo da bude nezaboravna, kombinacija tradicionalnog i modernog, baš kakva je današnja Rusija.

Ovaj drugi dio ruske realnosti predstavlja Britanac – Robi Vilijams, jedna od najvećih pop-zvijezda 21. vijeka, biće poseban gost i glavna faca na moskovskom stadionu. Naravno, uz Vladimira Vladimiroviča Putina.

“Imam u Rusiji mnogo prijatelja, jedan od mojih promotera je Rus, Eduard Ratnjikov. Neizmjerno se radujem što sam dobio poziv”, kazao je Vilijams za ruske medije, koji su prenijeli njegovu najveću želju:

“Postoji jedan Rus kome se divim i koga bih volio da upoznam – njegovo ime je Vladimir Putin. Nadam se da ću to i ostvariti”.

Njegove riječi divljenja prema ruskom predsjedniku, ali i sami dolazak u Moskvu, izazvali su lavinu u Britaniji.

“Mi svi navijamo za Englesku na Svjetskom prvenstvu, ali ovo što radi Vilijams je sramno. On pravi marketing čovjeku čija je zemlja koristila hemijsko oružje na engleskoj teritoriji, čija vojska ubija civile u Siriji… Sramota. Nadam se da Vilijams, kao Britanac, ipak neće izaći na ceremoniju”, kazao je član Parlamenta Stiven Dauti.

Vilijams se, međutim, ne uzbuđuje.

“Mislim da je  u pitanju medijski rat, a ja ne vjerujem ni medijima u Britaniji, ni u Rusiji. Vidite, nekad su Britanci i Rusi prijatelji, nekada nisu, nekada su u dobrim odnosima, nekada nisu… Sve su to medijske igre, koje me ne zanimaju”, kazao je on.

Check Also

UZ OVE ŠABANOVE PJESME PLAKALI SMO I SLAVILI: Kralj narodne muzike veliki hit posvetio je supruzi! A UZ OVE STIHOVE niko nije mogao da zadrži suze… (VIDEO)

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *