NEKTAR OK FEST 2018 Gibonni vas poziva na Tjentište 07. jula - Volim Podgoricu

NEKTAR OK FEST 2018 Gibonni vas poziva na Tjentište 07. jula

 

Zasigurno najveća regionalna zvijezda, Zlatan Stipišić Gibonni ove godine dolazi na Tjentište. U nastupu ovog briljatnog splitskog kantautora uživaćemo druge festivalske večeri, tj. 07. jula.

U nedavnom druženju Gibo je sa nama podjelio očekivanja od ovog nastupa, te iskoristio priliku da publiku pozove da zajedno uživaju 07. jula u NP Sutjeska. Gibo je poručio da se cijela njegova ekipa veseli nastupu na Tjentištu i obećao ono što je na njegovim nastupima ustvari i zagarantovano: „Biće super!!“

Za odličnu atmosferu iste večeri na Tjentištu uz Gibonnija će se pobrinuti Jinxi i Letu štuke. Zagrijavanje drugog festivalskog dana u dnevnoj varijanti prepušteno je programu Back to roots koji nam na OK Summer Stage donose: DJ Umbo i Audio InFunktion. Za najvjerniju festivalsku publiku OK kampere, stajanja nema, jer nastavak slijedi na Sensation OK stage-u uz Atheist Rap i Obojeni program. Nakon završetka večernjeg programa na Jägermeister main stageu vraćaju se u kamp gdje ih do svitanja čeka odlična zabava na OK after party-ju uz Gileta – EL. Orgazam i Mika the Kawiar.

Paketi za boravak u OK kampu još uvijek su dostupni, a podsjećamo vas i na specijalnu OK AKCIJU koja važi do sutra /15.06/, a ista podrazumjeva uživanje za 5 osoba u festivalskim sadržajima po cijeni 4 paketa.

Paket “OK kamp prijatelj/OK kamp + ulaznica” 4 + 1 gratis = 140,00 KM.
Paket “OK kamp prijatelj/ OK kamp + ulaznica + prevoz” 4 + 1 gratis = 280,00 KM

Sve o aktuelnoj akciji i paketima ponude za boravak u OK kampu, potražite klikom na http://okfest.net/#paketi

Addiko banka kao banka partner i kompanija m:tel kao prijatelj festivala i ove godine prate Nektar OK Fest.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com