PODGORICA: Policajci pronašli marihuanu u dvorištu jedne osnovne škole - Volim Podgoricu

PODGORICA: Policajci pronašli marihuanu u dvorištu jedne osnovne škole

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica pronašli su u dvorištu jedne osnovne škole marihuanu. Akcija je izvedena u sklopu planskih aktivnosti obilazaka škola i nadzora školskih dvorišta.
Nekoliko dana ranije, tokom kontrole jednog lica, policajci su pronašli i oduzeli još 60 grama marihuane.
Kontrola u dvorištu jedne osnovne škole izvršena je prije tri dana kada su pretresani N.C. (19) i L.Đ. (19). Policajci su tada pronašli i oduzeli staklenu teglu sa PVC kesicama sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je marihuana, težine oko 60 grama. Ta lica su predata inspektorima Odsjeka za borbu protiv droge na dalje postupanje, a državni tužilac je naložio vještačenje oduzete materije.

Prije toga, 8. juna, u Ulici Mila Radunovića, policija je izvršila kontrolu i pregled vozila kojim je upravljao N.T. (19). Tom prilikom su službenici CB Podgorica pronašli i oduzeli PVC kesicu sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, težine oko 60 grama. Opojna droga i lice predati su Odsjeku za borbu protiv droge radi daljeg postupanja. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu, koji je naložio da se protiv N.T. podnese krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com