PRETRESNA PORODIČNA KUĆA M.Ž.(40): Pronađene dvije lovačke puške, lovački karabin, pištolj, startni pištolj, municija i marihuana - Volim Podgoricu

PRETRESNA PORODIČNA KUĆA M.Ž.(40): Pronađene dvije lovačke puške, lovački karabin, pištolj, startni pištolj, municija i marihuana

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su, postupajući na osnovu operativnih saznanja, pretresom pronašli i oduzeli dvije lovačke puške, lovački karabin, pištolj, startni pištolj, municiju i marihuanu. Protiv osumnjičenog lica podnijeta je krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Naime, službenici CB Bar su, raspolažući operativnim podacima, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Baru, izvršili pretres porodične kuće M.Ž. (40) iz Bara. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli lovačku pušku tzv. bokericu kalibra 12×70, lovačku pušku marke „Zastava M80“ kalibra 12 mm, pištolj marke „Bereta“ kalibra 9mm, lovački karabin „Zastava“ kalibra 7×64, startni pištolj marke „Bruni Mod 92“ kalibra 9mm, kao i 37 komada municije kalibra 12mm i jedan karabinski metak kalibra 7×64, u ilegalnom posjedu. Takođe pretresom je pronađena i biljna materija tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna težine 29,4 grama.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, koji je naložio da se protiv M.Ž. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok će se u vezi sa pronađenom drogom naknadno izjasniti.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com