Home / NOVOSTI / Hronika / PRETRESNA PORODIČNA KUĆA M.Ž.(40): Pronađene dvije lovačke puške, lovački karabin, pištolj, startni pištolj, municija i marihuana

PRETRESNA PORODIČNA KUĆA M.Ž.(40): Pronađene dvije lovačke puške, lovački karabin, pištolj, startni pištolj, municija i marihuana

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su, postupajući na osnovu operativnih saznanja, pretresom pronašli i oduzeli dvije lovačke puške, lovački karabin, pištolj, startni pištolj, municiju i marihuanu. Protiv osumnjičenog lica podnijeta je krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Naime, službenici CB Bar su, raspolažući operativnim podacima, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Baru, izvršili pretres porodične kuće M.Ž. (40) iz Bara. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli lovačku pušku tzv. bokericu kalibra 12×70, lovačku pušku marke „Zastava M80“ kalibra 12 mm, pištolj marke „Bereta“ kalibra 9mm, lovački karabin „Zastava“ kalibra 7×64, startni pištolj marke „Bruni Mod 92“ kalibra 9mm, kao i 37 komada municije kalibra 12mm i jedan karabinski metak kalibra 7×64, u ilegalnom posjedu. Takođe pretresom je pronađena i biljna materija tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna težine 29,4 grama.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, koji je naložio da se protiv M.Ž. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok će se u vezi sa pronađenom drogom naknadno izjasniti.

Check Also

,,Ja bih da se javno izvinim Čađenoviću, jer to što sam napisao nije poteklo iz moje glave, Duško Martinović mi je rekao…”

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *