PUCALI AMATERI: Motor jedva nosio dvije osobe, osoba koja je pucala se ispromašivala… - Volim Podgoricu

PUCALI AMATERI: Motor jedva nosio dvije osobe, osoba koja je pucala se ispromašivala…

Snimci vatrenih obračuna sa crnogorskih ulica sve više podsjećaju na akcione filmove. Jedna od kamera, zabilježila je napad dvije nepoznate osobe sa motora u pokretu, na Beranca Edina Šuntića, koji nije povrijeđen. Stručnjaci kažu da je riječ o amaterima, dok iz policije saopštavaju da i dalje rade na rasvjetljavanju tog događaja.

Snimak je obišao region, a pucnjava na dvadesetosmogodišnjeg Beranca, Edina Šuntića, srećom se završila bez povrijeđenih.

Ovoga puta, svjedoci pokušaja ubistva, bila su čak i djeca koja su se nalazila na svega par metara od napadača. Na licu mjesta, pronađeno je sedam čaura.

Profesor bezbjednosti Darko Trifunović kaže za RTCG da se analizom snimka može utvrditi da je riječ o osobama koje nijesu profesionalci.

“Jedno lice koje vozi, čak ne vozi motor velike kubikaže bez obzira što se radi o skuteru da može da izvrši brzo napad, motor koji jedva da može da nosi dvojicu napadača i drugi koji otvara vatru, tačno se iz snimka vidjelo da to drugo lice koje je otvroilo vatru da je bilo jako neprecizno, jer je Šuntic uspio da pobjegne”, kaže Trifunović.

Nakon otvaranja vatre, i starije osobe su bježale u strahu. Šuntić je za dlaku izbjegao smrt, no pucnjava se nastavila i duž ulice 29. novembar. Policija provjerava, šta bi mogla biti pozadina tog napada.

“U policijskim prostorijama su uzete izjave od više osoba. Policija u koordinaciji sa tužilaštvom preduzima aktivnosti na potpunom rasvjetljavanju događaja”, saopštila je policija.

Na Šuntića je pucano 10. juna. Napadači su i dalje nepoznati, Šuntić nije povrijeđen, a djeca sa snimka, ali i ostali očevici rafala, moći će cijelog života da se prisjećaju filmskih scena iz Berana.

RTCG

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com