UHAPŠEN TOMISLAV BOGIĆEVIĆ (28) - Volim Podgoricu

UHAPŠEN TOMISLAV BOGIĆEVIĆ (28)

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Kotor su lišili slobode Tomislava Bogićevića (28), državljanina Republike Srbije, koji se potraživao po međunarodnoj potjernici raspisanoj od stane NCB Interpol Beograd, radi izdržavanja kazne zatvora zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i radi vođenja krivičnog postupka u drugom predmetu ali za istovjetno krivično djelo.

Naime, službenici OB Kotor su, 08.06.2018. godine, u Kotoru na osnovu međunarodne potjernice raspisane od strane NCB Interpol Beograd lišili slobode Tomislava Bogićevića, radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i radi vođenja krivičnog postupka u drugom predmetu, za istovjetno krivično djelo. Lišenju slobode je prethodila višemjesečna aktivnost Grupe za ciljane potrage Odsjeka za međunarodnu policijsku saradnju i službenika kriminalističke policije OB Kotor, koje su rezultirale saznanjem da se Bogićević nalazi na teritoriji Opštine Kotor.

Lice je privedeno nadležnom sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici, koji mu je odredio ekstradicioni pritvor.

Slijedi dalja komunikacija nadležnih organa Crne Gore i Srbije, radi ekstradicije Bogićevića Srbiji.

 

 

 

1 komentar

  1. Hi, Neat post. There’s a problem with your website in internet explorer, would test this… IE still is the market leader and a big portion of people will miss your fantastic writing because of this problem.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com