Upucan kum Raste i Ane Nikolić, metak je pogodio i ženu: Napadač je sa njim razmjenio nekoliko riječi, pa izvukao pištolj! - Volim Podgoricu

Upucan kum Raste i Ane Nikolić, metak je pogodio i ženu: Napadač je sa njim razmjenio nekoliko riječi, pa izvukao pištolj!

Andrej Ančević (31) koji je sinoć upucan ispred “Aviv parka” u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari,vjenčani je kum pjevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste.

Ančević, zvani Aki, bio je lični vozač i obezbjeđenje ovog poznatog para.

Kum Ane Nikolić i Raste upucan u noge Foto: Privatna arhiva

Podsjetimo, Andrej koji je bio u obližnjem restoranu, ranjen je u noge u pucnjavi koja se dogodila u utorak oko 22.30 sati u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari.

Bila je proslava dječjeg rođendana, na kojoj je, između ostalih zvanica bila i Aleksandra Gašparić(30), koja je sasvim slučajno, ranjena u ovoj pucnjavi.

Ona je u trenutku pucnjave stajala u neposrednoj blizini upucanog, sa njom su bila i djeca. Metak namenjen Andreju pogodio ga je u nogu, odbio se i prošao kroz auto i pogodio Aleksandru.

Neposredno prije pucnjave, Andrej je izašao iz restorana, kada je napadač prišao Ančeviću, razmenili su nekoliko riječi, što ukazuje da se poznaju, a zatim je došlo do pucnjave.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com