UZNEMIRUJUĆE: Pogledajte tragične POSLJEDICE nevezivanja pojasa! - Volim Podgoricu

UZNEMIRUJUĆE: Pogledajte tragične POSLJEDICE nevezivanja pojasa!

Šokantni snimci dvije saobraćajne nesreće u proteklih nekoliko dana pokazuju koliko opasno može biti kad se ne vežete u vozilima.

Prvi snimak pokazuje automobil koji se u punoj brzini zabio u betonsku pregradu na naplatnim kućicama, a od siline udarca jedan od putnika je odletio nekoliko metara u vazduh.

Kako prenosi “Daily Mail”, automobil se u naplatnu stanicu zaletio 3. juna na Floridi. Od siline udara auto se potpuno smrskao, a vidi se i plamen.

Trenutak kasnije može se vidjeti i vozač koji je sam izašao iz vozila.

U automobilu je bilo petoro ljudi i svi su nakon pružene ljekarske pomoći pušteni kućama, a iz policije navode da je uzrok ove nesreće umor.

Umor je najvjerovatnije bio uzrok i nesreće na Tajlandu. Vozač kamiona Jutapong Havile (39) zaspao je za volanom i prešao preko četiri saobraćajne trake te se zabio u centralnu pregradu.

Kako nije bio vezan, od siline udara izletio je iz kamiona, a na njega je naletio automobil koji je i snimio udarac. Hitna pomoć je ubrzo stigla i vozača su prebacili u bolnicu, ali povrede su bile preteške te je ubrzo preminuo.

Iz policije kažu da sumnjaju da je vozač zaspao za volanom ili je pokušavao da izbjegne drugo vozilo te je naglo skrenuo, piše “Daily Mail”.

24sata.hr

2 komentara

  1. wonderful post, very informative. I wonder why the other specialists of this sector don’t realize this. You should continue your writing. I’m sure, you have a huge readers’ base already!

  2. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com