Goran zvani Mazga ubio taštu, ženu i ranio ćerkicu (2), evo na koliko je osudjen - Volim Podgoricu

Goran zvani Mazga ubio taštu, ženu i ranio ćerkicu (2), evo na koliko je osudjen

Prvostepeno Vijeće Višeg suda u Vranju prihvatilo je predlog tužilaštva i Goranu Petroviću, zvanom Mazga, kosovskom Srbinu sa prebivalištem u Nišu, izreklo jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 40 godina zbog ubistva tašte i žene i ranjavanja dvogodišnje ćerke u blizini Bujanovca početkom maja prošle godine.

Prema navodima iz Višeg javnog tužilaštva u odnosu na okrivljenog taksistu Sašu Cvetanovića izrečena je kazna zatvora u trajanju od šest mjeseci.

Optužnicom od septembra prošle godine okrivljenom Goranu Petrović stavlja se na teret krivično djelo teško ubistvo izvršeno nad bivšom suprugom Jovanom Petrović iz Gnjilana i njenom majkom Dušicom Ivanović iz Mramornog brda i lakše povređivanje maloljetne ćerke H. P, kao i izvršenje krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivičnog djela neovlašćeno držanje opojnih droga.

Čitav događaj odigrao se početkom maja na Gnjilanskom putu u selu Končulj kod Bujanovca. Optuženom Saši Cvetanoviću stavljeno je na teret izvršenje krivičnog djela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog djela, jer je kao taksista vozio Cvetanovića.

Tužilaštvo je predlagalo da se Goranu Petrović izrekne jedinstvena kazna u trajanju od 40 godina, a Saši Cvetnović dvije godine i šest mjeseci.

Protiv navedene odluke okrivljeni imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Nišu.

Izvor: Telegraf

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com