PODGORICA: Milan Knežević izašao iz zatvora - Volim Podgoricu

PODGORICA: Milan Knežević izašao iz zatvora 

Nakon  88 dana provedenih u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija Milan Knežević, predsjednik DNP-a i član Predsjedništva DF-a je danas izašao iz zatvora. Knežević je bio osuđen na četiri mjeseca zatvora zbog napada na policajca 17. oktobra 2015. godine. Iako je u više navrata poručivao (između ostalog da će morati da pita i majku) da neće dobrovoljno otići na izdržavanje zatvorske kazne Knežević se ipak 20. marta pojavio u ZIKS-u. Knežević je prije odlaska u ZIKS kazao da se predomislo i da ide na izdržavanje kazne kako bi neometano podržao vođenje predsjedničke kampanje Mladena Bojanića .

“Izricanje prvostepene presude, novembra 2017. godine, njena pravosnažnost i upućivanje poziva za zatvor su, sada je potpuno očigledno, dio opsežnih i brižljivo pripremanih aktivnosti Mila Đukanovića da po svaku cijenu osvoji predsjednički mandat i time učvrsti vičnu vlast, ali i da DPS i njegovi sateliti svoje vlast u svih 11 opština. Za sve ovo vrijeme progona Milana Kneževića , lidera i funkcionera DF-a i DF-a u cjelini primijetno je odsustvo minimuma solidarnosti opozicije, a šta više jedan njen dio, oličen u koaliciji Demokrata i URA, aktivno učestvuje u kampanji protivu DF-a”, saopštilo je danas Predsjedništvo DF-a.

Prema njihovim riječima Milan Knežević je otišao dobrovoljno na izdržavanje zatvorske kazne, javno saopštivši da to čini kako bi time podržao neometano vođenje kampanje Mladena Bojanića, formalno kandidata čitave opozicije.

“Nasuprot ličnoj žrtvi Milana Kneževića da nevin izdržava zatvorsku kaznu, dio opozicije je neiskreno pristupio kampanji, zbog čega imamo da je Đukanović pobijedio u prvom krugu na predsjedničkim, a DPS osvojio 11 opština, uključujući i Podgoricu, na lokalnim izborima>”, ističu u DF-u.

Danas je nakon izlaska Milana Kneževića iz zatvora održana sjednica predsjedništva DF-a na kojoj je razmatrana aktuelna politička situacija u Crnoj Gori.

“Predsjednik DNP-a i član predsjedništva DF-a Milan Knežević javnosti će se obratiti tokom zasijedanja Skupštine koje počinje 18 juna 2018, a na kojem će učestvovati poslanici DF-a u punom kapacitetu”, najavljeno je iz DF-a.

CdM

1 komentar

  1. I always visit your blog and retrieve everything you post here but I never commented but today when I saw this post, I couldn’t stop myself from commenting here. Fantastic article mate!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com