TRAŽIO VJEŠTAČENJE GLASA: Da li je Roganović dojavio bombu u diskoteci Bigl - Volim Podgoricu

TRAŽIO VJEŠTAČENJE GLASA: Da li je Roganović dojavio bombu u diskoteci Bigl

Vladimir Roganović tražio je juče u Osnovnom sudu da mu se vještači glas kako bi se utvrdilo da li je on lažno dojavio bombu u diskoteci Bigl u aprilu prošle godine.

Jedan od advokata odbrane, Marko Radović kazao je da u spisima predmeta ne postoje dva ključna dokaza, među kojima je i snimak poziva kojim je lažno prijavljena bomba.

“Nedostaje i snimak sigurnosnih kamera osoba koja su dopunjavale račun na sporni broj sa kojeg je upućen poziv. Da su sprovedena ova dva dokaza, ne bi došlo do postupka”, kazao je Radović.

Prema navodima optužnice, Roganović je u aprilu prošle godine sa mobilnog telefona iz Beograda pozvao Operativnokomunikacioni centar Uprave policije kada je rekao: “Postavio sam bombu u Bigl. Ubiću ga”.

Protekle godine diskoteka Bigl je više puta bila ispražnjena zbog dojava o lažnim bombama. Policija je rasvijetlila samo jednu dojavu za koju je osumnjičen Novljanin Vladimir Roganović.

Pobjeda

3 komentara

  1. Most people have overlooked this foremost concept. When you’re trying to find started with a project this really is the information and facts that is required. Please stick to your writing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com