ŽARKO JE “IPO SPORT AMBASADOR MONTENEGRO”, pogledajte što to znači - Volim Podgoricu

ŽARKO JE “IPO SPORT AMBASADOR MONTENEGRO”, pogledajte što to znači

International Police Organization sa predstavnicima u 30 zemalja, edukativna organizacija za pripremu civila za nepredviđene situacije i razne edukativne seminare na teme iz oblasti bezbjednosti je 08. juna 2018. održala sjednicu na kojoj je donesena odluka da član ove organizacije i trener borilačkih vjestina Žarko Janković iz Berana bude promovisan za IPO SPORT AMBASADOR MONTENEGRO.
Naime, Jankovic je IPO promovisao na sportskim desavanjima kao sto su seminari i takmičenja i sam je bio organizator istih dogadjaja. Ovoj organizaciji, na osnovu svih dokaza koje su dobili, to je bilo dovoljan razlog da Janković bude promovisan u IPO Ambasadora sporta u Crnoj Gori.

-Ovo priznanje od strane International Police Organization je za mene jedna velika čast i to sto sam izabran za Ambasadora sporta u Crnoj Gori od strane IPO i samo.jos jedan dokaz pravog i iskrenog rada i ulaganja na promociji borilačkih vjestina i sporta uopste u CG.
Ovo priznanje me samo podstiče za jos vise truda i rada na promociji borilačkih vjestina i IPO organizacije čiji sam clan sa ponosom, rekao je Janković i zahvalio rukovodstvu IPO na čelu sa  Ilijom Životicem na ovom priznanju.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com