Dejova noć odluke - Volim Podgoricu

Dejova noć odluke

Večerašnji (20.30h) duel Bajerna i Albe za titulu Bundeslige, u majstorici finala, u medijima u Njemačkoj najavljen je kao istorijski meč.

Veliko rivalstvo klubova iz Minhena i Berlina imaće po seban značaj jer će odrediti putnika u Evroligu. Bavarci, na čelu sa crnogorskim trenerom Dejanom Radonjićem, u petom meču finala su blagi favoriti, kao domaćini. Po svemu, u dosadašnja četiri meča pokazali su više. Radonjić je pozvao navijače da naprave žestoku atmosferu u “Audi areni” u Minhenu.

“Biće nam potrebna žestoka energija sa tribina, ali i hladne glave na terenu. Moramo biti spremni da skoncentrisano odigramo dug meč, sa potencijalno teškom završnicom. Da se strogo držimo plana. Odlučiće mali detalji, ko bude bolje radio jednostavne stvari. Mi u srijedu u Berlinu nijesmo imali koševe nakon ofanzivnih skokova, loše smo koristili te prilike i zato smo poraženi”, rekao je Radonjić.

Očekuje se da Podgoričanin dobije novi ugovor u Bajernu ukoliko osvoji šampionsku titulu, četvrtu u istoriji kluba i prvu nakon 2014. godine.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com