Detalji stravične nesreće kod Čačka: Poginula dva brata, mladić i djevojka - Volim Podgoricu

Detalji stravične nesreće kod Čačka: Poginula dva brata, mladić i djevojka

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23 sata na putu Čačak-Mrčajevci kod Mojsinja u Srbiji poginule su četiri osobe, saznaje RTS. Dvije žene zadobile su teške tjelesne povrede. U sudaru su učestvovala tri putnička automobila.

Teško su povrijeđene Jelisaveta Stanojević (28) i Gordana Simić (36), obje iz Mrčajevaca.

Petoro od njih, izuzev Paunovićevog brata, bilo je zaposleno u preduzeću za preradu papira “Kamelija” u Donjoj Trepči, i vraćali su se kućama iz druge smjene.

Do nesreće je došlo kada je vozač putničkog vozila marke “škoda” čačanskih registarskih oznaka, usljed neprilagođene brzine kretanja, sustigao i udario putničko vozilo marke “jugo” koje se kretalo ispred njega u istom smjeru, saopštio je MUP Srbije.

Nakon toga, vozač “škode” prešao je u lijevu kolovoznu traku i udario u prednji dio putničkog vozila marke “audi” kragujevačkih registarskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smjera.

Od siline udara “audi” je sletio u kanal, dok se vozilo “škoda” okrenulo na kolovozu i udarilo u “juga” koji je sletio van puta i udario u metalnu ogradu.

U ovoj nezgodi smrtno su stradale četiri osobe, dok su dvije osobe zadobile teške tjelesne povrede opasne po život. Lakše je povrijeđen vozač “juga”. Povređeni putnici zbrinuti su u čačanskoj bolnici.

Nakon vađenja krvi, utvrđeno je da je vozač “škode” bio u alkoholisanom stanju i njemu je određeno zadržavanje.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com