POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE: Karleuša pozirala gola u bojama zastave Srbije! - Volim Podgoricu

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE: Karleuša pozirala gola u bojama zastave Srbije!

Pop diva Jelena Karleuša još jednom je pokazala zbog čega joj je takav epitet dodeljen. Srpski telegraf je ekskluzivno sa JK napravio seksi editorijal povodom Svetskog prvenstva u fudbalu.

Dušan Petrović

Navija za “Orlove”… Jelena Karleuša

Kao pravi patriota, Jelena je telo obojila bojama srpske zastava, a za naš list je prognozirala plasman “orlova” na Mundijalu, odabrala idealni tim fudbalera sa Svetskog prvenstva, ali i otkrila čime će počastiti supruga Duška Tošića.

www.profimedia.rs

Ne zna gde će pre… Duško Tošić će od supruge dobiti vrhunski poklon

U nedelju je prva utakmica. Kako očekuješ da će naši otvoriti Mundijal? Smatraš li da će “orlovi” sačuvati mrežu budući da će tvoj Duško biti starter u odbrani?

– Ništa manje od pobede se ne očekuje. Naši važe za favorite i tim pre smo rasterećeniji i imamo veći motiv da pokidamo. Duško je u formi života i na vrhuncu karijere. Pošto ga najbolje poznajem, mogu samo da kažem da takvu želju i motivaciju nema niko. Ima sve razloge sveta da zajedno sa ekipom pokaže zašto je najbolji defanzivac.

Pošto mu je seks tokom Mundijala zabranjen, kod mene će mu sve biti dozvoljeno. Nagrada će biti visoka u skladu sa očekivanjima, rekla je Jelena za Srpski telegraf

Dušan Petrović

Najseksi supruga srpskog fudbalera… Jelena Karleuša

Veruješ li da možemo da prođemo grupu? Posebno je interesantan meč sa Brazilom, koji predvodi strašni Nejmar?

– Verujem ne samo da ćemo proći grupu već da ćemo iznenaditi ceo svet. U sportu je sve moguće. Nejmar? On nije svestan ko će ga čuvati. Pored Duška se ni Ronaldo jednom prilikom nije naigrao, pa neće ni Nejmar.

Kojih bi pet “orlova”, pored tvog Duška, izdvojila da su najveći šmekeri u reprezentaciji?

– Nemanja Matić, Bane Ivanović i Aleksandar Kolarov. Pored njih, izdvojila bih i Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića, za koje sam od Duška čula da su sjajni momci.

Dušan Petrović

Kad je Rusi budu videli… Karleuša

Sudeći po zadnjici koju si pokazala u ovom mundijalskom editorijalu, reklo bi se da možeš da predvodiš i brazilske navijačice?

– Brazilke su smešne za nas. Pokazaćemo im to na tribinama 27. u Moskvi. One po estetici mogu da peru prozore kod nas na ulici, mi smo za njih klasa.

Kada bih ja pravila tim, selektor bi bio Vladimir Putin

Sastavi svojih idealnih najseksi fudbalera 11 na Mundijalu?

– Najseksi frajer celog Mundijala moj muž igra u našem timu i definitivno je bez konkurencije. Šakirin muž Đerar Pike, recimo, može da mu pravi društvo u odbrani, kao i Ramos, eto dva vrela Španca. U svakom timu, pa i u mom, golovi su najvažniji, zato bih imala čak tri napadača da ih zabijaju. Ja uvek igram na pobedu, ofanzivno. Ronaldo bi davao golove, a pomagali bi mu i Mesi i Nejmar. Crnci su uvek u top-formi, zato bih odabrala Boatenga. Nemci su uvek tu da nešto brane, zato su idealni za poziciju među stativama, pa biram Manuela Noera. Sredinu mi je najteže da izaberem. Ne volim ništa osrednje. Kod mene je sve vruće, ali ako baš moram, opredelila bih se za Andrea Silvu, Edena Azara i Džejmsa Rodrigeza da poziraju. Sigurna sam da bi mene više gledali nego slušali, zato bih za selektora stavila Vladimira Putina.

Tanjug/AP

Kod Jece bi bio selektor… Vladimir Putin

Našla si se u najužem krugu najseksi žena fudbalera sveta. Hoćeš li opravdati tu titulu u Moskvi?

– Ja idem u Moskvu da opravdam to prvo mesto na kojem se nalazim. U Moskvu idem da navijam i donosim sreću. Duškov tim nikada nije izgubio kada sam ja na tribini.

Starsport

Ima dobru motivaciju na SP… Duško Tošić

Kako ćeš Duška nagraditi ukoliko prođemo grupu?

– Mislim da su ciljevi naših momaka veći od prolaska grupe, a takvi su i moji. Nagrada će biti visoka u skladu sa očekivanjima i samo u visokim štiklama, kako Duško voli. Pošto mu je seks tokom Mundijala zabranjen, kao nagradu, kod mene će mu sve biti dozvoljeno.

Dušan Petrović

Pokazala i guzu… Jelena Karleuša

republika.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com