Ovaj kamiondžija Makedonac je najveći car na svijetu: Kad čuje omiljenu pjesmu, putevi grme! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Ovaj kamiondžija Makedonac je najveći car na svijetu: Kad čuje omiljenu pjesmu, putevi grme! (VIDEO)

Merak kafanskog boema ne može da utiša ni brujanje motora teškaša, ni hiljade kilometara daleko od domovine. Dok kamionom krstari američkim drumovima Makedonac Andruš Aneglovski (42) “udara” po kultnim narodnjacima, a kad u dubokom blaženstvu “legne” na sirenu, jednostavno, zaslužio je da mu konobar nikad ne naplati ceh.

U par metara kvadratnih kabine stala je čitava emocija uvezena sa Balkana prekooekanskim letom na sjevernoameričko tle.

 Opijen stihovima “Ja bez tebe ne mogu da živim” Halida Bešlića ruke same poleteše uvis, a onda i na sirenu. 

Angleovski, narvno, drži oči na putu, a na njegov pozitivan duh na poslu i oči zemljaka na njegove snimke koji šire pozitivnu energiju. U cjelosti ih je kupio, a stižu mu samo riječi hvale jer ih je podsjetio da uživaju u životu.

– Pa se vi zaje**vajte i trošite život kao da ih imate sedam! Ljudina! Pravo u srce i dušu – poručio je oduševljeni korisnik društvenih mreža.

– I ova vremena kad su svi bijesni, ako nas nešto spasi niće to ljudi veslog duha, uvek spremni na smijeh i šalu, bez obzira kakve ih nedaće tište – prokomentarisao je jedan oduševljeni Srbin.

U Kaliforniji, sudeći prema društvenim mrežamaa Angelovskog, godinama radi kao kamiondžija ovaj Makedonac iz Resena i ne skida široki osmijeh preko lica. Grleno za volanom čuva vedar duh uz “Žuto lišće” Olivera Dragojevića, “Jesu l’ dunje procvale” Harisa Džinovića…

1 komentar

  1. It’s actually a cool and helpful piece of information. I’m glad that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com