DA LI STE PLATILI RAČUN ZA VODU? Kreće VELIKA akcija VODOVODA - Volim Podgoricu

DA LI STE PLATILI RAČUN ZA VODU? Kreće VELIKA akcija VODOVODA

Osamdeset osam potrošača isljučeno je tokom ovog mjeseca sa vodovne mreže zbog duga za utrošenu vodu. Od toga broja, kako je saopštila Nataša Novaković, PR Vodovoda, 15 potrošača je iz sektora privrede, a preostalih 73 su fizička lica. Novaković je navela da po osnovu utrošene vode preduzeće potražuje 7.868.539, od čega fizička lica duguju 5.672.774, a pravna 2.195.529 eura.

“Prema svim pravnim licima koja imaju dug, kao i prema svim fizičkim licima koji imaju više uzastopno neizmirenih računa za vodu, preduzimamo mjere prinudne naplate i to, privremenim uskraćivanjem isporuke vode ili odnošenjem predloga za izvršenje, odnosno sprovodimo sve mjere i radnje definisane zakonskim aktima, u cilju sprječavanja zastare duga za utrošenu vodu. U cilju poboljšanja naplate sprovodimo akciju isključenja sa vodovodne mreže dužnika kod kojih ni jedan od brojnih pokušaja da dug izmire (opomene, isplata na rate) nije urodio plodom. Tako su radnici tokom ovog mjeseca, zbog duga za utrošenu vodu sa vodovodne mreže isključili 15 potrošača iz sektora privrede i 73 potrošača iz kategorije domaćinstava sa područja Konika, Stari aerodroma i Tuškog puta”, kazala je Novaković za Dan.

Novaković dodaje da će se akcija isključenja dužnika sprovoditi kako u samom gradu, tako i u prigradskim i seoskim područjima.

Ona je podsjetila da je u upravnoj zgradi Vodovoda počeo smjenski rad službe prodaje kako bi građani mogli da plaćaju račune za utrošenu vodu.

“U naredna tri mjeseca šalterska naplata, kao i rad referenata za naplatu će biti organizovana svakog radnog dana od 14 do 21 sat, kao i subotom od 8 do 13 sati”, navela je Novaković.

DAN

2 komentara

  1. Greetings! I’ve been reading your website for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Dallas Tx! Just wanted to say keep up the good job!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com