MIGO AMBASADOR? Miomir Mugoša novi GRADONAČELNIK? - Volim Podgoricu

MIGO AMBASADOR? Miomir Mugoša novi GRADONAČELNIK?

Slavoljub Stijepović mogao bi biti novi ambasador Crne Gore u Skoplju, saznaje CdM.  Prema tvrdnjama izvora CdM-a, njemu je već navodno ponuđeno to mjesto.

Ova informacija otvara nova pitanja, a najviše se polemiše ko bi Stijepovića mogao naslijediti na mjestu gradonačelnika Podgorice. Kao najozbiljni kandidati za tu poziciju pominju se, kako CdM saznaje, dvije osobe.

Prvi je Ivan Vuković, nosilac liste DPS-a u Podgorici na posljednjim lokalnim izborima, ali i Miomir M. Mugoša, aktuelni direktor Poreske uprave, kojeg mnogi u DPS-u vide na toj poziciji.

Time je otvoren prostor za nove spekulacije, posebno nakon što se u političkim krugovima priča da bi Vuković ipak mogao biti postavljen na poziciju jednog od savjetnika predsjednika države Mila Đukanovića.

Do sada se dosta spekulisalo o nasljedniku Slavoljuba Stijepovića. Prije izbora su se kao potencijalni kandidati pominjali zamjenik gradonačelnika Časlav Vešović, bivši ministar ekonomije Vladimir Kavarić, vlasnik kompanije Voli Dragan Bokan, ali i crnogorski fudbalski genije Dejan Savićević.

Izbori u Podgorici održani su 27. maja, a lista koju je predvodio DPS odnijela je apsolutnu pobjedu.

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com