PORODICA PAUNOVIĆ ZAVIJENA U CRNO, IZGUBILI SINOVE U TEŠKOJ NESREĆI: Otac skrhan od bola otkrio jezive detalje, Bahati pijani vozač mi je ubio djecu… - Volim Podgoricu

PORODICA PAUNOVIĆ ZAVIJENA U CRNO, IZGUBILI SINOVE U TEŠKOJ NESREĆI: Otac skrhan od bola otkrio jezive detalje, Bahati pijani vozač mi je ubio djecu…

Bahati vozač Nenad Jevtović (39) iz Mojsinja vozio je pod dejstvom alkohola, a Nebojša Paunović, otac poginulih mladića Petra i Milije Paunovića iz Bumbarevog Brda kod Knića, kaže da je imao 2,4 promila alkohola u krvi!

U udesu koji se dogodio u petak uveče u Mojsinju poginuli su i u Bojan Lazović i Ivana Joković iz Bresnice kod Knića.

Mještani Mojsinja kažu da je Jevtović gotovo čitav dan pio po kafanama u tom selu i da je u večernjim satima bio primjetno pijan.

“Ne mogu da vjerujem da je takav sjeo za volan. Uništio je četiri života i tri porodice. Njegov život me ne interesuje. I ranije je imao udese”, rekao je jedan žitelj Mojsinja.

Kako pokazuju preliminarni rezultati istrage, Jevtović je, vozeći “škodu“, u subotu oko 23 sata usled prevelike brzine sustigao i udario “jugo“koji se kretao ispred njega u smeru ka Čačku, nakon čega je “škoda“prešla u levu kolovoznu traku i udarila u prednji deo putničkog vozila marke “audi“, kragujevačkih registarskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smera.

U “audiju“su se nalazili nastradali Milija Paunović (21) iz Bumbare- vog Brda kod Knića i njegov brat Petar (24), koji je bio za volanom, Bojan Lazović (24) i Ivana Joković (33) iz Bresnice blizu Knića.

“Taj čovjek je cio dan pio, imao je 2,4 promila alkohola u krvi, vozio preko 200 kilometara na sat na putu na kojem je ograničenje 60 kilometara na sat i preticao na punoj liniji. Pa da je vozio i 10 kilometara na sat, nije smio da pretiče na tom mjestu”, kaže Dušan Cvetić, ujak poginulih mladića Petra i Milije Paunovića.

U kući porodice Paunović vladala je velika tuga i nevjerica. Niko ne može da veruje da više nema njihovih najmilijih, djece, braće i mladića pred kojima je tek počinjao život. Majka Snežana od bola i tuge nije mogla da priča.

Otac Nebojša Paunović smogao je snage da ispriča za „Blic“o ovom tragičnom događaju. On kaže da je vozač napravio veliki zločin i postavio pitanje državnom vrhu, da li treba da se izmene zakoni kada svi ljudi izginu?

“Taj bahati vozač je tog dana već napravio prekršaj i kako su nam rekli, policija ga je zaustavila. Trkao se kolima. Ali izgleda da to ništa vrijedilo jer je ponovo sjeo za volan i pobio moje sinove i još dvoje mladih ljudi. Zapalio je cigaretu i gledao kako moju djecu izvlače iz kola. Moji sinovi se nisu vraćali iz provoda, već sa posla. To su bila divna djeca koja se ne opijaju u kasne sate, već su se vraćali iz nadnice. Radili su često prekovremeno, nisu imali vremena da se provode”, rekao je Nebojša.

Pored nastradalih, u udesu su povrijeđene i dvije žene. Jedna od njih ima povrede obje natkolenice, potkolenice, ruke, lopatice, a druga pacijentkinja je primljena sa nagnječenjima grudnog koša i trbuha.

 

(Kurir.rs/Blic/Foto: Privatna arhiva)

2 komentara

  1. I’d must examine with you here. Which is not one thing I usually do! I enjoy reading a post that may make individuals think. Also, thanks for permitting me to comment!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com