Home / NOVOSTI / Hronika / Poznati kreator Darko Kostić seksulalno uznemiravao dječaka: Oglasila se i “Grand” produkcija

Poznati kreator Darko Kostić seksulalno uznemiravao dječaka: Oglasila se i “Grand” produkcija

Maloljetni dječak L.J koji je prijavio kreatora Darka Kostića za seksualno uznemiravanje, takmičio se u “Nekim novim klincima”, a PR služba “Grand” kaže da nisu informisani o ovom slučaju, već da su za cijelu priču saznali iz medija.

– Niko iz “Grand” produkcije, niti od čelnika, niti od producenata emisije “Neki novi klinci” nema sazanja o nemilom događaju, koji se opisuje u medijima. Nikada nam se nijedno nijedno dijete, niti roditelj nije žalio da ima bilo kakav problem. O svim navodima vezanim za ovaj slučaj saznali smo iz medija – piše u saopštenju produkcije “Grand”.

Podsjetimo, policija je u ponedjeljak kasno uveče obavila razgovor sa modnim kreatorom Darkom Kostićem, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloljetnika. On je saslušan u ponedjeljak oko 23 sata, kada je sam došao u policijsku stanicu.

Kako Kurir saznaje, Kostić je negirao optužbe protiv njega i rekao da ništa od navedenog nije tačno, kao i da je dječak insistirao da dođe kod njega u stan, da se vidi sa njim. Kostić je dodao da ne zna zašto ga je kasnije optužio za seksualno uznemiravanje.

Kako je Kurir objavio, Kostića je prijavio 15-godišnji dječak L.J. a kako modni kreator nije pronađen na adresi stanovanja, za njim je bila raspisana potraga.

Žrtva je učesnik emisije “Neki novi klinci”. Darko ga je navodno fotografisao i za to tražio novac, a kada se ispostavilo da dječak nema pare, Kostić je od njega navodno tražio da se skine, što je ovaj odbio. Dječak je zatim pobjegao i podnio prijavu policiji na Novom Beogradu za seksualno uznemiravanje.

Check Also

Iste cijene goriva i narednih 15 dana

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *